Browsing by Author Пестіна, Ганна Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристикиПестіна, Ганна Олександрівна
2010Конспект лекцій з дисципліни "Загальна хімія" для студентів напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка"Пестіна, Ганна Олександрівна
2010Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировиниПестіна, Ганна Олександрівна
2009Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з диніПестіна, Ганна Олександрівна; Торяник, Дмитро Олександрович
2011Харчова хімія. Метод. вказ. для виконання лабор. робіт студентами напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрям "Харчова інженерія"Євлаш, Вікторія Владленівна; Пестіна, Ганна Олександрівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Горальчук, Андрій Богданович
2010Інтеграція хімії з іншими природничими наукамиПестіна, Ганна Олександрівна; Кисельова, К.Д.