Browsing by Author Пивоваров, Євген Павлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної паличкиКондратюк, Наталія Вячеславівна; Большакова, Валентина Леонтіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович
2010Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктівПивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович; Ключко, В.О.
11-Mar-2014Гранульований продукт та спосіб його одержанняМороз, Оксана Володимирівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Пивоваров, Євген Павлович; Неклеса, Ольга Павлівна
2010Дослідження впливу вільних та зв'язаних іонів на колонієутворюючу здатність біфідобактерійПивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович; Кондратюк, Н.В.; Тропко, Л.В.
2011Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізіко-технологічні характеристики альгінатних капсулПивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович; Кондратюк, Н.В.; Калашнікова, К.І.; Бабій, К.Є.
2009Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натріюПивоварова, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович
2010Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату(algna) та натрійкарбоксиметилцелюлози (nakmц)Пивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович; Нагорний, Олександр Юрійович
10-Jul-2017Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Нагорний, Олександр Юрійович
10-Jan-2019Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
11-Sep-2017Дріжджовий вирібНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2011Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукціїМороз, Ольга Ревомирівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Пивоваров, Євген Павлович
2016Митна справа. Комплексні контрольні завдання для перевірки знань студентів із дисципліни «Митна справа» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (спеціалізація – «Товарознавство та експертиза в митній справі»)Пивоваров, Євген Павлович; Сорокіна, Світлана Вікторівна
2019Митна справа. Методичні вказівки до практичних занять для студентів денної та заочної форм навчання зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністюСорокіна, Світлана Вікторівна; Пивоваров, Євген Павлович
2018Митний контроль за переміщенням фізичних осіб. Комплексні контрольні роботи для перевірки знань студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 076 «підприємництво, торгівля та біржова діяльність» факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністюПивоваров, Євген Павлович; Сорокіна, Світлана Вікторівна
2015Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами. МонографіяКондратюк, Наталія Вячеславівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович
2010Обгрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктівРябець, Ольга Юріївна; Іванов, С.В.; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович; Зайцев, В.В.
2017Основи експертизи дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти магістр, спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізації «Товарознавство та експертиза в митній справі»Головко, Тетяна Миколаївна; Пивоваров, Євген Павлович
2015Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботиПивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Jul-2017Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробівНеклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович
10-Oct-2018Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробівНеклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович