Browsing by Author Плотнікова, Раїса Валеріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складомПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Наталія Геннадіївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна; Пивоваров, Павло Петрович
2019Дослідження хімічного складу та вмісту акумульованого йоду в зернах соїБілецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2015Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини. МонографіяПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2018Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії. МонографіяТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2010Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2015Технології харчових виробництв. Методичні вказівки та тематика курсових проектів для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчанняПерцевой, Федір Всеволодович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2018Харчові технології. Опорний конспект лекційПерцевой, Федір Всеволодович; Черемська, Т.В.; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна; Котляр, Олег Володимирович