Browsing by Author Погарська, Вікторія Вадимівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 85  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Cryogenic technology of fine-dispersed powdered additives from topinambourПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Борисова, Аліна Олексіївна; Балабай, Катерина Сергіївна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskaya, Viktoriya; Bessarab, Alexandr; Borysova, Alina; Balabai, Katerina
2017Study of impact of cryo-mechanoactivation and cryo-mechanodestruction during the obtaining of frozen fine-dispersed carotene-containing additives.Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Біленко, Леоніда Мічеславівна; Pogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida
2017The impact of cryogenic freezing and non-enzymatic catalysis on destruction of inulin-proteic nanocomlexes of topinambour to monomersПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Balabai, Katerina; Loseva, Svitlana
2016Активація важкорозчинних білок-хітинових нанокомплексів грибів шампіньйонів із використанням неферментативного каталізуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2009Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методамиПавлюк, Раїса Юріївна; Дібрівська, Наталія Віталіївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Яницький, В.В.; Афанасьєва, Віта Анатоліївна; Крячко, Тетяна Вікторівна
2013Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Хоменко, А.В.; Кострова, К.В.
2013Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів отриманих із використанням кріогенних технологійПавлюк, Раїса Юріївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Хоменко, А.В.; Кляп, Т.П; Кострова, К.В
2015Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Соколова, Лора Михайлівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
2014Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбураПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Балабай, Катерина Сергіївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2015Вивчення процесів кріомеханохімії високомолекулярних і низькомолекулярних нанокомплексів грибів шампіньйонів під час їх кріообробки з використанням рідкого азотуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Кись, Валерія Валеріївна
2014Вивчення процесів механохімії під час переробки квіткового пилку в полівітамінні дрібнодисперсні порошкоподібні добавкиПавлюк, Раїса Юріївна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Соколова, Лора Михайлівна
2016Вивчення процесів механохімії під час розробки кріогенної технології нанопорошків із топінамбура з пребіотичними властивостямиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович
2018Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2016Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахарид-білкових нанокомплексів під час переробки топінамбураПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович
2009Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмівПавлюк, Раїса Юріївна; Соколова, Лора Михайлівна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Крячко, Тетяна Вікторівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Вплив процесів механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами плодів під час розробки нанотехнологійПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Каплун, Олена Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
25-Jun-2015Десерт із кисломолочного сиру з рослинними добавкамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Кіпенко, Галина Володимирівна
2009Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбузаПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, А.С.; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Черноморд, Н.О.
2019Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавкиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна
2014Кріомеханічна модифікація добавок із шампіньйонів у вигляді дрібнодисперсного замороженого пюре з унікальними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна