Просмотр собрания по группе - Авторы Погарський, Олексій Сергійович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 11 из 11
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristicsПавлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Каплун, Олена Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskiy, Aleksey; Caplun, Helena; Borysova, Alina; Loseva, Svetlana
2018Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2016Вплив процесів механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами плодів під час розробки нанотехнологійПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Каплун, Олена Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2016Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній форміПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович
2016Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2018Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та бар плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Какадій, Юлія Петрівна; Погарський, Олексій Сергійович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Тельонков, Олександр Євгенович
2017Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини. МонографіяБерестова, Аделіна Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Гасанова, Анна Едуардівна; Кострова, Катерина Валеріївна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Біленко, Леоніда Мстиславівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Каплун, Олена Анатоліївна; Коломієць, Тетяна Миколаївна; Погарський, Олексій Сергійович; Скрипка, Лідія Іванівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Таубер, Роман Давід; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Хоменко, Андрій Володимирович; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2015Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Каплун, О.А.; Лосєва, Світлана Михайлівна
2018Розробка натуральних нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу для здорового харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Дудник, Eкатерина Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskaya, Viktoriya; Kotuyk, Тatyana; Dudnyk, Ekaterina; Pogarskiy, Aleksey; Loseva, Svitlana
2016Технологія наноструктурованих рослинних добавок із використанням неферментативного біокаталізу - механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білка)Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2018Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Дудник, Eкатерина Валеріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович