Browsing by Author Постнов, Геннадій Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 51  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Аналіз ринку слайсерів та критерії їх виборуПостнов, Геннадій Михайлович; Єфімова, Віра Олексіївна
2010Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2012Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. МонографіяДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Нечипоренко, Данило Олександрович
2017Безвідходні технології переробки ставкової рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Максименко, Максим Михайлович
2011Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тістаПостнов, Геннадій Михайлович; Лисюк, Галина Михайлівна; Тимчук, С.М.
2009Визначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Пак, Андрій Олегович; Чеканов, Микола Анатолійович
2009Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походженняПостнов, Геннадій Михайлович; Дюкарева, Галина Іванівна; Лазарев, О.В.
2009Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установкиПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Нечипоренко, Даниіл Андрійович
2018Використання ультразвуку в харчовій промисловості. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" усіх форм навчанняПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2015Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління рибиЯковлєв, Олег Володимирович; Постнов, Геннадій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович
27-Mar-2017ГомогенізаторДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна; Шипко, Ганна Миколаївна
2009До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсійПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2015Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастоїПостнов, Геннадій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Василець, Інна Валеріївна
2010Дослідження ультразвукової обробки сировини для м'ясних консервівПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Нечипоренко, Даниіл Андрійович; Кузьмінов, А.М.
2011Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м'ясопереробному виробництвіПостнов, Геннадій Михайлович; Дядюк, Марина Анатоліївна; Чеканов, Микола Анатолійович
2015Економічна ефективність упровадження ультразвукового апарата для соління рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Круглова, Олена Анатоліївна; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2010Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловостіПостнов, Геннадій Михайлович; Дядюк, Марина Анатоліївна; Червоний, Віталій Миколайович
2016Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвильПостнов, Геннадій Михайлович; Шипко, Ганна Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна
2014Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2012Еспериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсіїДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович