Browsing by Author Постнова, Ольга Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
27-Mar-2017ГомогенізаторДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна; Шипко, Ганна Миколаївна
2015Дослідження властивостей знежиреного термічно обробленого борошна амарантуКучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна; Галич, Анна Олександрівна
2014Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквітаПостнова, Ольга Миколаївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Париш, Поліна Сергіївна
2010Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошнаПостнова, Ольга Миколаївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Тимчук, С.М.
2017Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробкиПостнова, Ольга Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнов, Олександр Станіславович
2016Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвильПостнов, Геннадій Михайлович; Шипко, Ганна Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна
2017Методи контролю продукції харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Методи контролю продукції харчових виробництв. Опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2012Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в УкраїніКобрін, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна; Віннікова, Владислава Олександрівна
11-Feb-2019Спосіб відновлення сухого молокаПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна; Скрипк, Лідія Іванівна; Шестак, Світлана Федорівна; Шестак, Микола Григорович; Сумцова, Інна Вікторівна; Постнов, Олександр Станіславович; Старков, Віталій Олексійович
2012Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Дідактичний матеріал для провед. практ. занять для студ. освіт-кваліф. рівня бакалавр за напр підгот 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Постнова, Ольга Миколаївна; Туз, Наталія Федорівна; Кравченко, Олена Іванівна
2013Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний консп. лекцій для студ. рівня бакалавр за напр. 6.051701"Харчові технології та інженерія"Постнова, Ольга Миколаївна
2012Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Робочий зошит для провед. практ. занять для студ. освіт-кваліф. рівня бакалавр за профес. спрям. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Постнова, Ольга Миколаївна; Кравченко, Олена Іванівна
2006Технологія кондитерських виробів. Навчальний-методичний посібник для самостійного вивчення курсуЛисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна
2017Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських формПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Челомбітько, Віталій Олександрович; Постнова, Ольга Миколаївна