Просмотр собрания по группе - Авторы Потапов, Володимир Олексійович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 23  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer moduleПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович
2014Аналіз енергоефективності процесу сушіння в тепломасообмінному модулі за умови підвищеного тискуПотапов, Володимир Олексійович; Гриценко, Олег Юрійович
2014Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2015Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління рибиЯковлєв, Олег Володимирович; Постнов, Геннадій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович
2009Електронний контрольно-касовий апарат "DATECS MP-50". Методичні вказівкиПотапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович; Якушенко, Євген Миколайович
2013Кинетика явлений переноса в процессе сушки. МонографияПотапов, Володимир Олексійович
2017Моделювання плину білково-мінеральної кормової суміші у шнековому каналі екструдераПотапов, Володимир Олексійович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Паржанов, Жанибек Ануарбекович; Тастанбекова, Гульнара Рахимбердиєвна; Толеген, Маржанкул Єрхожақизи
2008Моделювання технологічних процесів харчових виробництв. Навчальний посібникПотапов, Володимир Олексійович
2014Обґрунтування умов швидкого заморожування харчових продуктівПотапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович
2016Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу. Колективна монографіяЄвлаш, Вікторія Владленівна; Потапов, Володимир Олексійович; Радченко, Микола Іванович; Савицька, Наталія Леонидівна
2015Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу. МонографіяЄвлаш, Вікторія Владленівна; Потапов, Володимир Олексійович; Савицька, Наталія Леонидівна
25-апр-2012Пристрій для жарення у фритюрі з проміжним теплоносієм, збагаченим вуглецевими нанотрубкамиШевченко, Сергій Олександрович; Петренко, Олена Володимирівна; Потапов, Володимир Олексійович
2016Розробка рекуперативного теплообмінного пристрою для екструдера з переробки харчової сировиниПотапов, Володимир Олексійович; Білий, Дмитро Володимирович
2016Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1Потапов, Володимир Олексійович; Костенко, Станіслав Миколайович
10-июн-2015Спосіб виробництва дієтичної добавки "нутріо-гем" з крові великої рогатої худобиЄвлаш, Вікторія Владленівна; Потапов, Володимир Олексійович; Цуркан, Микола Михайлович
11-июл-2016Спосіб сушіння харчових продуктів в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тискуПотапов, Володимир Олексійович; Петренко, Олена Володимирівна; Гриценко, Олег Юрійович
10-янв-2014Спосіб сушіння харчових продуктів з попереднім нагрівом у функціональних місткостях тепломасообмінного модуляПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович; Петренко, Олена Володимирівна; Гриценко, Олег Юрійович
2015Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем. Монографія.Гринченко, Ольга Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Потапов, Володимир Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна
2016Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ ІІІ "Культурно-побутові та галантерейні товари". Методичні вказівкиГоловко, Микола Павлович; Захаренко, Віталій Олександрович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Потапов, Володимир Олексійович
2016Торговельне обладнання. Підручник. Частина 1Потапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович