Browsing by Author Прасол, Світлана Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовищаМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Ялинич, Станіслав Ігорович
2017Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочівБабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна
2018Дослідження електричних показників і кінетики температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатівМихайлов, Валерий Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович
2018Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумуванняМихайлов, Валерій Михайлович; Хареба, Олена Василівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Мирошник, Катерина Володимирівна
10-Dec-2018Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Демченко, Владислав Олександрович; Малько, Олександр Миколайович
26-Dec-2018Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагріванняШевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Вельмісов, Олексій Павлович; Купцова, Кристина Андріївна; Міщенко, Валерія Валеріївна; Трохименко, Олександр Сергійович
2017Розрахунок обладнання для механічної обробки у виробництві хлібобулочних і макаронних виробів. Методичні вказівки для виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (освітній ступінь бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2019Технологічне обладнання галузі. Опорний конспект лекцій для студентів, які навчаються за спеціалізацією «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу» (ступінь освіти – бакалавр)Загорулько, Олексій Євгенійович; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2017Технологічне обладнання основних процесів молокопереробних виробництв. Ч. 1. Обладнання для транспортування, зберігання та технологічних операцій. Методичні вказівки для самостійного вивчення курсу «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу» (освітній ступінь – бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2018Технологічне обладнання основних процесів переробки рослинної і молочної сировини. У 3 ч. Ч. 3. Обладнання для теплової та вакуум-термічної обробки. Методичні вказівки для самостійного вивчення та виконання індивідуальної роботи з курсу «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» (освітній ступінь – бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна