Browsing by Author Пілюгіна, Інна Сергіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Аксьонова, Олена Федорівна
2016Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавокПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталля Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна
2013Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської трояндиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Іванова Н.C.
2012Використання програмного пакета Macromedia AuthorWare 7.0 для розробки комп'ютерних засобів навчання з дисципліни "Харчова хімія"Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна
2016Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуШматченко, Наталія Василіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2016Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавкамиГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна
25-Dec-2015Маршмелоу з рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Гальчинецька, Юлія Лазарівна
26-Sep-2016Маршмелоу з рослинною добавкою антоціанової природиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2012Методичні вказівки для самостійної роботи та контролю знань з дисципліни "Хімія" (Модуль 1. Загальні основи аналітичної хімії) за допомогою комп'ютерної тестової системи на основі програми Hyper Test для студентів напряму підготовки 6.030510Мурликіна, Наталя Віталіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2014Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобиниАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2015Організація та контроль самостійної роботи студентів-іноземців під час вивчення хімічних дисциплінБорисова, Аліна Олексіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кравченко, Олексій Андрійович
2013Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів із теми "жорсткість води"Пілюгіна, Інна Сергіївна; Аксьонова, Олена Федорівна; Сибірякова, Ірина Григорівна
10-Mar-2017Спосіб отримання порошку желатину з солюбілізованими речовинамиПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Якушенко, Євген Миколайович
26-Aug-2014Спосіб приготування розчину желатинуСавгіра, Юрій Олексійович; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Артамонова, Майя Володимирівна
2011Створення навчальних фільмів із титриметричних методів аналізуАксьонова, Олена Федорівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кожушко, А.В.
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природиПілюгіна, Інна Сергіївна
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природиПілюгіна, Інна Сергіївна
2014Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з трояндиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна