Browsing by Author Самойленко, Сергій Олексійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції. МонографіяКасілова, Людмила Олексіївна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самойленко, Сергій Олексійович; Черевко, Олександр Іванович
2016Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Самойленко, Сергій Олексійович; Отрошко, Наталія Олександрівна; Буряк, Ірина Алімовна
2011Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікатуСамойленко, Сергій Олексійович; Байрачний, В.Б.
2014Корозійна стійкість алюмінієвої фольги в розчинах поверхнево-активних речовинСамойленко, Сергій Олексійович; Гурікова, Ірина Миколаївна
2012Посібник з хімії для слухачів Центру довузівської підготовки та абітурієнтів, що поступають до Харківського державного університету харчування та торгівліСамойленко, Сергій Олексійович
2018Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів освітньої програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»Самойленко, Сергій Олексійович; Губський, Сергій Михайлович
2013Технології полісахаридів у харчовій промисловості. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки: 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Євлаш, Вікторія Владленівна; Самойленко, Сергій Олексійович
2010Фізична та колоїдна хімія харчових систем. Метод. вказ. до виконання лабор. робіт для студ. напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємство"Савгіра, Юрій Олексійович; Самойленко, Сергій Олексійович
2018Харчова хімія. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань за розділом «Теоретичні основи харчової хімії» для студентів денної скороченої форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»Добровольська, Олена Владиславівна; Самойленко, Сергій Олексійович
2011Харчова хімія. Опорний конспект лекцій для студ. напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" спец. 6.140100 "Готельно-ресторанна справа"Кузнецова, Тетяна Олегівна; Самойленко, Сергій Олексійович; Аксьонова, Олена Федорівна
2012Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності „Технологія харчування”Самойленко, Сергій Олексійович
2012Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія. Короткий консп. лекц. для студ. наряму підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Самойленко, Сергій Олексійович