Просмотр собрания по группе - Авторы Самохвалова, Ольга Володимирівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 16 из 16
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Reseach of microbiological indices of quality of confectionery glaze with the addition of grape seed powders.Городиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Савченко, Олеся Миколаївна; Gorodyska, Olena; Grevtseva, Nataliya; Samokhvalova, Olga; Savchenko, Olesya
2017Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2015Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениціСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2014Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберіганняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2015Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»Самохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2014Основи наукових досліджень і технічної творчості. Навчальний посібникЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Неміріч, Олександра Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
25-июл-2012Склад мафінівКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
10-янв-2014Склад мафінів "Натхнення" функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Савін, Михайло Вікторович; Зінченко, Анастасія Володимирівна
11-фев-2013Склад мафінів функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
25-апр-2013Склад мафінів функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна
10-авг-2012Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикатуКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Запаренко, Ганна Володимирівна
2017Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи. МонографіяКравченко, Олена Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2014Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці. МонографіяОлійник, Світлана Георгіївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кравченко, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна