Browsing by Author Самохвалова, Ольга Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Determination of the chemical composition of grape seed powders by CG-MS analysisГородиська, Городиська Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2018IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glazeГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Гавриш, Тетяна Володимирівна; Денисенко, Сергій Анатолійович; Григоренко, Анжеліка Миколаївна
2018Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodologyГубський, Сергій Михайлович; Лабазов, Максим Ігоревич; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна
2018Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methodsЛабазов, Максим Ігоревич; Губський, Сергій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2017Reseach of microbiological indices of quality of confectionery glaze with the addition of grape seed powders.Городиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Савченко, Олеся Миколаївна; Gorodyska, Olena; Grevtseva, Nataliya; Samokhvalova, Olga; Savchenko, Olesya
2017Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2011Використання дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Олійник, Світлана Георгіївна
2015Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениціСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2019Вплив шроту зародків вівса на структурномеханічні властивості житньо-пшеничного тіста і якість хлібаСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Бондаренко, Марина Миколаївна
2011До питання класифікації продуктів спеціального призначенняЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2014Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберіганняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2015Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»Самохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2014Основи наукових досліджень і технічної творчості. Навчальний посібникЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Неміріч, Олександра Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
25-Jan-2018Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінностіОлійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Чмух, Олена Анатоліївна
25-Jul-2012Склад мафінівКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
10-Jul-2013Склад мафінів "Корисний сніданок" функціонального призначенняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Савін, Михайло Вікторович; Зінченко, Анастасія Володимирівна
10-Jan-2014Склад мафінів "Натхнення" функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Савін, Михайло Вікторович; Зінченко, Анастасія Володимирівна