Browsing by Author Серік, Максим Леонідович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняГоловко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Полупан, Валентин Вадимович
2011Біологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Артеменко, Віктор Станіславович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2010Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетівГоловко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна
2017Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктівСерік, Максим Леонідович
2010Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна
2012Дослідження впливу напівфабрикату білковомінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршівГоловко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Полупан, Валентин Вадимович
2013Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальціюШурдук, Інна Володимирівна; Серік, Максим Леонідович; Карпов, Р.В
2017Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насінняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Фотченко, Костянтин В’ячеславович; Старостенко, Богдана Олександрівна; Серік, Максим Леонідович; Нікітін, Сергій Васильович
2013Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч.2. Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальціюЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Роговий, Іван Станіславович; Головко, Тетяна Миколаївна
2013Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч.3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використаннямЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Серік, Максим Леонідович; Полупан, Валентин Вадимович; Бакіров, Мюшфик Панах огли
2015Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення. МонографіяДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Антоненко, Світлана Павлівна; Головко, Микола Павлович; Горбань, Віктор Григорович; Серік, Максим Леонідович; Буряк, І.А.; Чернова, Людмила Олександрівна
2012Обгрунтування актуальності створення м'ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементамиСерік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна
2012Основи біологічної хімії та фізіології харчування. Опорний конспект лекцій за спеціальностю 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Артеменко, Віктор Станіславович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2013Основи біохімії та фізіології харчування. Практикум для студентів факультету менеджменту із спеціальності 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»Горбань, Віктор Григорович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2011Практикум з біологічної хімії. Навчальний посібник для студентів технологічних (спеціальності ТХ 8.091711;ТХК 8.091702; ТКО 7.091706; ТМ 7.091709) факультетівЦибань, Лілія Степанівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Горбань, Віктор Григорович; Павлоцька, Лариса Федорівна; Серік, Максим Леонідович; Дуденко, Ніна Василівна
12-Jan-2015Спосіб виготовлення варених ковбасних виробівСерік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна
12-Jan-2015Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробівСерік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна
25-Nov-2013Спосіб виготовлення м'ясних січених виробівЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Полупан, Валентин Вадимович; Бакіров, Мюшфік Панах огли
25-Nov-2013Спосіб виготовлення соусів емульсійного типуЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Бакіров, Мюшфік Панах огли; Полупан, Валентин Вадимович
25-Oct-2012Спосіб одержання білково-мінерального напівфабрикатуЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Полупан, Валентин Вадимович