Browsing by Author Скуріхіна, Людмила Андрониківна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Александров, Олександр Валентинович; Цихановська, Ірина Василівна
2017Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатівЦихановська, Ірина Василівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна
2015Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшникуКамсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Губаль, Лілія Миколаївна
2009Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Бондарчук, Віктор Миколайович ; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Геннадіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2012Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Янчева, Марина Олександрівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2008Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник. Ч. 2Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Манєлова, Людмила Дем'янівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2019Нутриціологія та харчова безпека. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Павлоцька, Лариса Федорівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2012Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібникПавлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2012Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія. Навчальний посібникДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2018Організація та виконання дипломної кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр(спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Збірник довідково-нормативних матеріалівДроменко, Олена Борисівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2019Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів. Методичні вказівкиСкуріхіна, Людмила Андрониківна; Дроменко, Олена Борисівна
2017Проектування та реконструкція підприємств галузі. Методичні вказівки з організації і виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр денної та заочної форм навчання (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Дроменко, Олена Борисівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2010Розробка технології пудингів з м'яса птиціБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Камсуліна, Наталія Валеріївна
2012Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м'ясних фаршевих системахКамсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Городажев, Денис Андрійович
2017Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів. Навчальний посібникЄвлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Цибань, Лілія Степанівна