Просмотр собрания по группе - Авторы Терешкін, Олег Георгійович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 15 из 15
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
10-окт-2014Апарат для очищення цибулі ріпчастоїДейниченко, Григорій Вікторович; Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
2015Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастоїПостнов, Геннадій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Василець, Інна Валеріївна
2015Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбузаДейниченко, Григорій Вікторович; Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Шевченко, Ірина Вадимівна
2017Дослідження процесів очищення часнику з подальшим їх конструктивним оснащеннямТерешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Удовенко, Олег Олександрович; Омельченко, Олександр Володимирович; Перекрест, Володимир Вікторович
18-мая-2017ЕНЕРГОЗБЕРЕЖНЕ ІННОВАЦІЙНЕ ОБЛАДНАННЯ ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАКалєнік, Ксенія Володимирівна; Терешкін, Олег Георгійович
2016Енергозберігаюча стратегія закладів індустрії гостинностіТерешкін, Олег Георгійович; Калєнік, Ксенія Володимирівна
2016Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства. Конспект лекційБалацька, Наталія Юріївна; Терешкін, Олег Георгійович
2015Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівкиБалацька, Наталія Юріївна; Терешкін, Олег Георгійович
2015Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформленняТерешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Мельник, Костянтин Григорович
2017Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердженняГоральчук, Горальчук; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
10-сен-2015Спосіб очищення цибулі ріпчастоїПостнов, Геннадій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Василець, Інна Валеріївна
2013Стандартизація, сертифікація і метрологія. Опорний конспект лекцій для студентів галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підгототовки 6.140101 " Готельно-ресторанна справа"Малюк, Людмила Петрівна; Терешкін, Олег Георгійович
2015Удосконалення ресурсозберігаючих процесів переробки бульбоплодів. МонографіяДейниченко, Григорій Вікторович; Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
2017Інжиніринг у ресторанному господарстві. Навч. посібник.Горєлков, Дмитро Вікторович; Дуб, Володимир Васильович; Терешкін, Олег Георгійович