Browsing by Author Федак, Наталія Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробівКучерук, Зіновія Іванівна; Федак, Наталія Василівна; Діхтярь, А.М.; Носко, З.І.; Тимчук, С.М.
2009Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливуФедак, Наталія Василівна; Діхтярь, А.М.; Тимчук, С.М.
2013Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Тетяна Миколаївна; Федак, Наталія Василівна
2016Жири у виробництві харчової продукції. МонографіяШильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Усатюк, Світлана Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Адріана; Перцевой, Федір Всеволодович
2010Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Тетяна Миколаївна; Полевич, Віталій Вадимович; Федак, Наталія Василівна
2017Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типуДіхтярь, А.М.; Федак, Наталія Василівна; Старицький, О.С.
2012Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування. Навчальний посібникКрайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Старчаєнко, Олена Тимофіївна; Федак, Наталія Василівна; Терещенко, Любов Василівна
2011Технологічні основи безпеки харчових продуктів. Методичні вказівкиТрощій, Тетяна Володимирівна; Рябець, Ольга Юріївна; Федак, Наталія Василівна
2017Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу. МонографіяДіхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталія Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2018Харчові технології. Практичний курс. Навчальний посібникПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Белла Борисівна; Черемська, Т.В.; Журавльов, С.В.; Омельченко, Світлана Борисівна; Федак, Наталія Василівна; Маренкова, Т.І.; Болгова, Н.В.