Browsing by Author Цибань, Лілія Степанівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Біологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Артеменко, Віктор Станіславович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2011Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробівПавлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Цибань, Лілія Степанівна
2018Дієтичне харчування. Опорний конспект леккцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Упатова, Олена Іванівна; Цибань, Лілія Степанівна
2019Дієтичне харчування. Практичний курс. Навчальний посібникДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Упатова, Олена Іванівна; Цибань, Лілія Степанівна
2012Основи біологічної хімії та фізіології харчування. Опорний конспект лекцій за спеціальностю 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Артеменко, Віктор Станіславович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2013Основи біохімії та фізіології харчування. Практикум для студентів факультету менеджменту із спеціальності 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»Горбань, Віктор Григорович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2017Основи фізіології харчування. Навчальний посібникГорбань, Віктор Григорович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цибань, Лілія Степанівна
2011Практикум з біологічної хімії. Навчальний посібник для студентів технологічних (спеціальності ТХ 8.091711;ТХК 8.091702; ТКО 7.091706; ТМ 7.091709) факультетівЦибань, Лілія Степанівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Горбань, Віктор Григорович; Павлоцька, Лариса Федорівна; Серік, Максим Леонідович; Дуденко, Ніна Василівна
2014Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавокДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Цибань, Лілія Степанівна
2017Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів. Навчальний посібникЄвлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Цибань, Лілія Степанівна