Browsing by Author Цихановська, Ірина Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Александров, Олександр Валентинович; Цихановська, Ірина Василівна
2017Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідівАлександров, Олександр Валентинович; Цихановська, Ірина Василівна; Гонтар, Тетяна Борисівна; Демидов, Ігор Миколайович; Павлоцька, Лариса Федорівна
2015Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі «олія – ліпідо-магнетитова суспензія»Цихановська, Ірина Василівна; Барсова, Зоя Валеріївна; Демидов, Ігор Миколайович; Павлоцька, Лариса Федорівна
2019Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів залізаЦихановська, Ірина Василівна
2019Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів залізаЦихановська, Ірина Василівна
2012Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібникПавлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2012Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія. Навчальний посібникДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2017Технологія низькотемпературного приготування виробів із гречкиАлександров, Олександр Валентинович; Рябчиков, Микола Львович; Цихановська, Ірина Василівна
2017Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної діїЄвлаш, Вікторія Владленівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Александров, Олександр Валентинович; Цихановська, Ірина Василівна; Гонтар, Тетяна Борисівна
2019Удосконалення технології вівсяного печива шляхом уведення до рецептури харчової добавки «Магнетофуд» на основі дво- та тривалентного залізаЦихановська, Ірина Василівна