Browsing by Author Червоний, Віталій Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 42  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз ефективності використання системи кейтерингового обслуговування та кейтерингового обладнання в закладах готельно-ресторанного господарстваГорєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович; Подлепіна, Поліна Олександрівна
2010Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2017Безвідходні технології переробки ставкової рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Максименко, Максим Михайлович
2018Використання ультразвуку в харчовій промисловості. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" усіх форм навчанняПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
27-Mar-2017ГомогенізаторДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна; Шипко, Ганна Миколаївна
2009До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсійПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2010Дослідження ультразвукової обробки сировини для м'ясних консервівПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Нечипоренко, Данниіл Андрійович; Кузьмінов, А.М.
2015Економічна ефективність упровадження ультразвукового апарата для соління рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Круглова, Олена Анатоліївна; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2010Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловостіПостнов, Геннадій Михайлович; Дядюк, Марина Анатоліївна; Червоний, Віталій Миколайович
2017Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробкиПостнова, Ольга Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнов, Олександр Станіславович
2014Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2012Еспериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсіїДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2011Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода - м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізаціїДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Голованьова, Світлана Павлівна
2017Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'ясаКоренець, Юрій Миколайович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2016Навчально-ознайомча практика. Програма та методичні рекомендаціїЧаговець, Віта Віталіївна; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2017Наскрізна програма практик студентів. Навчально-методичний посібник для організації, проведення і підведення підсумків усіх видів практики студентів ФОТС спеціальностей 131 "Прикладна механіка" та 133 "Галузеве машинобудування"Дейниченко, Григорій Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Дуб, Володимир Васильович; Солончук, Любов Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович
2015Опорний конспект лекцій із дисципліни "Устаткування в галузі" (розділ "Теплове устаткування")Дейниченко, Григорій Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович
2017Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2017Практичне впровадження інноваційних розробок. Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" ступінь підготовки магістрАфукова, Наталія Олександрівна; Дейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
25-Feb-2013Пристрій для знезараження м`ясної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Нечипоренко, Даниіл Андрійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яременко, Володимир Анатолійович