Browsing by Author Чорна, Ніна Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
25-Feb-2014Бісквітний напівфабрикат "Сонечко"Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2020Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентівСтадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія; Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
2016Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарства для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович; Тормосов, Юрій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна
2016Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації для викладачів та студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2016Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт. Методичні рекомендації для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2019Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторануБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2012Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тістаЧорна, Ніна Вікторівна; Ботштейн, Белла Борисівна; Хаустова, Тетяна Миколаївна
2015Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботиПивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна
2019Розробка технології бісквітного напівфабрикату «безглютенового» на основі борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Ботштейн, Белла Борисівна; Добротвор, Ігор Григорович
2018Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостямиБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2009Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарстваКрайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна; Набокова, Антоніна Михайлівна; Станевич, М.Д.
25-Jul-2016Склад бісквітного напівфабрикату безглютеновогоЧорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
2011Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР. Методичні вказівки.Чорна, Ніна Вікторівна; Набокова, Антоніна Михайлівна
2015Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства. Методичні вказівки та тематика курсових робіт для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович
2014Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництвіБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2015Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювачаБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна