Browsing by Author Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
11-Nov-2019Cпосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіаШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2017Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітуШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Гогулько, Надія Валентинівна
2018Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів. МонографіяГревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Набоков, Дмитро Олександрович
2013Вплив дієтичної добавки "клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печиваШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Місюля, І.А.
2011Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійнихсистемГоловко, Микола Павлович; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Роговий, Іван Станіславович
2009Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печиваГоловко, Микола Павлович; Роговий, Іван Станіславович; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2010Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикатуЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Чухрай, О.
2019Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Степанькова, Галина Вячеславівна
2011Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"Лисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2015Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Головко, Микола Павлович; Роговий, Іван Станіславович; Рогова, Алла Леонідівна
2015Контроль якості та безпека продукції галузі. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гревцева, Наталія В’ячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Методи контролю продукції харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шматченко, Наталя Василівна
2017Методологія та організація наукових досліджень. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Методологія та організація наукових досліджень. Навчальний посібникСамохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна; Кравченко, Олена Іванівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2017Методологія та організація наукових досліджень. Опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Степанькова, Галина Вячеславовна
2018Наукові принципи зберігання харчових продуктів. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології»Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2012Основи наукових досліджень в економіці. Методичні вказівки для виконання розрахункової роботи для студ. рівня бакалавр напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2014Основи наукових досліджень і технічної творчості. Навчальний посібникЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Неміріч, Олександра Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович