Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
HDUHT Digital Repository (DSpace-5.4)
Browsing by Author Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 35
next >
Issue Date
Title
Author(s)
11-Nov-2019
Cпосіб виготовлення збивних цукерок
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Шкляєв, Олексій Миколайович
;
Касабова, Катерина Рубенівна
2017
Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Шкляєв, Олексій Миколайович
;
Рогова, Алла Леонідівна
2017
Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Шкляєв, Олексій Миколайович
;
Рогова, Алла Леонідівна
2009
Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Лисюк, Галина Михайлівна
2014
Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Рогова, Алла Леонідівна
;
Гогулько, Надія Валентинівна
2018
Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів. Монографія
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Набоков, Дмитро Олександрович
2013
Вплив дієтичної добавки "клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Рогова, Алла Леонідівна
;
Місюля, І.А.
2011
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійнихсистем
Головко, Микола Павлович
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Роговий, Іван Станіславович
2009
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива
Головко, Микола Павлович
;
Роговий, Іван Станіславович
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2010
Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату
Лисюк, Галина Михайлівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Чухрай, О.
2019
Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Шкляєв, Олексій Миколайович
;
Степанькова, Галина В'ячеславівна
2011
Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"
Лисюк, Галина Михайлівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2015
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Головко, Микола Павлович
;
Роговий, Іван Станіславович
;
Рогова, Алла Леонідівна
2020
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениці
Олійник, Світлана Георгіївна
;
Болховітіна, Олена Іванівна
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2015
Контроль якості та безпека продукції галузі. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Касабова, Катерина Рубенівна
2017
Методи контролю продукції харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"
Постнова, Ольга Миколаївна
;
Касабова, Катерина Рубенівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Шматченко, Наталя Василівна
2017
Методологія та організація наукових досліджень. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Степанькова, Галина В'ячеславівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016
Методологія та організація наукових досліджень. Навчальний посібник
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Олійник, Світлана Георгіївна
;
Кравченко, Олена Іванівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2017
Методологія та організація наукових досліджень. Опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Кучерук, Зіновія Іванівна
;
Степанькова, Галина В'ячеславівна
2018
Наукові принципи зберігання харчових продуктів. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології»
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Касабова, Катерина Рубенівна