Browsing by Author Шматченко, Наталя Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Аксьонова, Олена Федорівна
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна
2019Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортівКасабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Шматченко, Наталя Василівна
2019Використання трикомпонентних плодовоягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробівЗагорулько, Андрій Миколайович; Шматченко, Наталя Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна
2016Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2016Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовомуАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2017Дослідження впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно-фруктового під час зберіганняАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
2016Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавкамиГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна
2017Методи контролю продукції харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Методи контролю продукції харчових виробництв. Опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Основи технології галузі. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2019Сировинні ресурси технологій галузі. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», ступеня вищої освіти бакалаврКучерук, Зіновія Іванівна; Шматченко, Наталя Василівна
10-Sep-2014Склад мармеладу з рослинними добавкамиПавлюк, Раїса Юріївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
12-Dec-2016Склад мармеладу з рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
2019Теоретичні основи харчових технологій. Збірник тестів для контролю знань студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 Харчові технології спеціалізації «Технології хліба, кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів»Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна; Самохвалова, Ольга Владимировна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2019Технологічні розрахунки та звітність у галузі. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», ступеня вищої освіти бакалаврАртамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шматченко, Наталя Василівна
2017Технологія галузі. Розділ "Технологія харчових концентратів". Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавокШматченко, Наталя Василівна