Browsing by Author Янчева, Марина Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 56  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальні проблеми технології галузі. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалаврЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2010Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршівЯнчева, Марина Олександрівна; Яковлева, Ю.В.
2011Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів із композициєю "Кріолакт"Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Яковлева, Ю.В.
2013Визначення реологічних властивостей м'ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природиМурликіна, Наталя Віталіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2013Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколадуДуденко, Ніна Василівна; Янчева, Марина Олександрівна; Ольховська, Вікторія Сергіївна
2011Вплив композиції "«КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м'ясних заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Яковлева, Ю.В.
2006Вступ до фаху. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2018Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберіганняЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2013Дослідження впливу заморожування-розморожування на в'язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2011Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатівВіннікова, Людмила Георгіївна; Шарпе, А.О.; Янчева, Марина Олександрівна
2016Збірник тестів для підготовки до атестаційного екзамену для студентів освітнього ступеня "магістр" зі спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля і біржова діяльність"Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". Навчальний посібникБотштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
2009Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Бондарчук, Віктор Миколайович ; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Геннадіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2012Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Янчева, Марина Олександрівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2010Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних системГринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Погожих, Микола Іванович; Янчева, Марина Олександрівна; Абсалямов, Юрій Галімович
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених. МонографіяЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2017Організація та виконання дипломної та кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів освітнього ступеня магістр спец.181 "Харчові технологіїГринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2011Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробівОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна; Островерх, Ірина Станіславівна
2009Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м'ясних продуктівМурликіна, Наталя Віталіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2018Програма та методичні рекомендації з переддипломної практики для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня магістр (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна