Просмотр собрания по группе - Авторы Янчева, Марина Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 21  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2006Вступ до фаху. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2016Збірник тестів для підготовки до атестаційного екзамену для студентів освітнього ступеня "магістр" зі спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля і біржова діяльність"Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". Навчальний посібникБотштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених. МонографіяЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2014Промислові технології переробки м'яса, молока та риби. ПідручникГурський, Петро Васильович; Ладика, В.І.; Хомічак, Любомир Миколайович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Саєнко, Сергій Юрійович; Терешкін, Олег Георгійович; Янчева, Марина Олександрівна
25-мая-2012Спосіб виготовлення м`ясних хлібівОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Хохітва, Катерина Віталіївна
25-апр-2013Спосіб визначення міцності та подовження натуральних ковбасних оболонокБілецький, Едуард Володимирович; Шубіна, Лідія Юріївна; Доманова, Олена Володимирівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Сальніков, Володимир Петрович; Островерх, Ірина Станіславівна; Мержоєва, Олена Володимирівна; Москальчук, Олена Федорівна
10-окт-2014Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
27-окт-2014Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
10-окт-2014Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
12-янв-2015Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
27-окт-2014Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
12-янв-2015Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів. Монографія.Мурликіна, Наталя Віталіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2015Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем. Монографія.Гринченко, Ольга Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Потапов, Володимир Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна
2016Технологія галузі. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Большакова, Вікторія Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Технологія оздоровчих харчових продуктів. Опорний конспект лекційЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2015Товарознавство продуктів функціонального призначення. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Янчева, Марина Олександрівна; Віннікова, Владислава Олександрівна; Круглова, Ольга Сергіївна; Бондаренко, В. Ф.
2015Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2017Інноваційні технології м'ясних продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології харчових продуктів тваринного походження"Желєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна