Просмотр собрания по группе - Даты випуску

Перейти на позицію в каталоге:
Результаты 1 по 20 из 2477  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
1989Безотходная технология переработки сельскохозяйственной птицы в кулинарную продукцию. МонографияБеляев, Михаил Иванович; Горбанев, Анатолий Петрович; Есинова, Нина Игоревна; Матяш, Екатерина Тимофеевна; Попова, Светлана Александровна; Постнов, Геннадий Михайлович; Постнова, Ольга Николаевна; Соболев, Федор Иосифович; Стиборовский, Сергей Эдуардович; Черевко, Александр Иванович; Ярославский, Александр Владиленович; Янчева, Лиана Николаевна
1997Государственной академии технологии и организации питания – 30 лет!Зотова, Нонна
1997Новые технологии витаминных углеводосодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия. МонографияПавлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Гулый, Иван Степанович; Симахина, Галина Александровна; Соколова, Лариса Михайловна
1998Курсове проектування устаткування підприемств харчування. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Єфімова, Віра Олексіївна; Каширцев, Володимир Іванович; Поперечний, Анатолій Микитович; Постнов, Геннадій Михайлович; Простаков, Олександр Олександрович; Рижова, Нінель Вікторівна; Черкашин, Микола Григорович
2000Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья. МонографияПавлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Симахина, Галина Александровна; Гулый, Иван Степанович; Чуйко, Людмила Алексеевна; Погарская, Виктория Вадимовна; Соколова, Лариса Михайловна
2000Процеси та апарати жаріння харчових продуктів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна
2001Методичні вказівки до практичних занять на тему: "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" з дисциплін "Менеджмент галузевий"Ткачова, Світлана Сергіївна; Чатченко, Ольга Євгеніївна
2002Переробка сировини тваринного походження. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Сафонова, Ольга Миколаївна; Богомолов, Олексій Васильович
2002Процеси і апарати харчових виробництв. ПідручникЧеревко, Олександр Іванович; Поперечний, Анатолій Микитович
2003Методичні вказівки з виконання та захисту дипломних робіт для студентів факультету менеджменту спеціальності 7.050206 “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”Яцун, Леонід Миколайович; Ткачова, Світлана Сергіївна
2003Збірник тестів для контролю знань студентів з курсу “Стратегічний менеджмент” для студентів спеціальностей: 8. 050201 “Менеджмент організацій”, 7.050206 “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”Ткачова, Світлана Сергіївна
2003Новые биологически активные апидобавки. МонографияПавлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Яницкий, Виктор Васильевич; Прохода, Ирина Алексеевна; Черкасова, Антонина Ивановна
2003Новые фитодобавки и их использование в продуктах питания. МонографіяПавлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Украинец, Анатолий Иванович; Погарская, Виктория Вадимовна; Афанасьева, Вита Анатольевна; Прудникова, Татьяна Ивановна; Чуйко, Людмила Алексеевна; Миркушова, Любовь Васильевна
2003Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию. МонографияЧеревко, Александр Иванович; Постнов, Геннадий Михайлович; Пронин, Игорь Алексеевич
2004Збірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни “Операційний менеджмент” для студентів напряму підготовки 0502 «Менеджмент»Ткачова, Світлана Сергіївна; Чатченко, Ольга Євгеніївна
2004Органічна хімія. Навчальний посібник. Ч.1. Вуглеводні й оксигеновмісні похідніКравченко, Е.Ф.; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2004Маркетингова цінова політика. Навч.-метод. посібник для самост. вивчення дисц. "Маркетингова цінова політика"Жегус, Олена Валентинівна; Попова, Людмила Олексіївна; Парцирна, Тетяна Миколаївна
2005Технологічні основи машинобудування. У 2-х ч. Ч.1. Теоретичні основи технології машинобудування. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2005Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2005Розрахунок машин та апаратів харчових виробництв. ПрактикумЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна