Просмотр собрания по группе - Даты випуску

Перейти на позицію в каталоге:
Результаты 21 по 40 из 2399 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2005Психологія та педагогіка. Конспект лекцій для студентів денної та заочної форми навчання усіх спеціальностейЛисак, Наталія Олегівна
2005Маркетингова товарна політика. Навч. посібник у структурно-логічних схемах для студ. спец. 6.050100Попова, Людмила Олексіївна; Лутай, Ольга Миколаївна
2006Магістерські роботи. Методичні рекомендації щодо виконання та захисту магістерських робіт студентами освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” напряму підготовки 0502 “Менеджмент” спеціальності 8.050206 “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”Яцун, Леонід Миколайович; Ткачова, Світлана Сергіївна; Левченко, Антоніна Василівна
2006Магістерські роботи. Методичні рекомендації щодо виконання та захисту магістерських робіт студентами освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” напряму підготовки 0502 “Менеджмент” спеціальності 8.050201 “Менеджмент організацій”Яцун, Леонід Миколайович; Ткачова, Світлана Сергіївна; Левченко, Антоніна Василівна
2006Дипломні роботи. Методичні рекомендації щодо виконання та захисту дипломних робіт студентами освітньо-кваліфікаційного рівня “спеціаліст” напряму підготовки 0502 “Менеджмент” спеціальності 7.050206 “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”Яцун, Леонід Миколайович; Ткачова, Світлана Сергіївна; Левченко, Антоніна Василівна
2006Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі"для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Ткачова, Світлана Сергіївна; Ткаченко, Ольга Петрівна
2006Дипломні роботи: методичні рекомендації щодо виконання та захисту дипломних робіт студентамиосвітньо-кваліфікаційного рівня “спеціаліст” напряму підготовки 0502 “Менеджмент” спеціальності 7.050201 “Менеджмент організацій”Яцун, Леонід Миколайович; Ткачова, Світлана Сергіївна; Левченко, Антоніна Василівна
2006Вступ до фаху. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2006Управління якістю переробних і харчових виробництв. Навчальний посібникБогомолов, Олексій Васильович; Сафонова, Ольга Миколаївна; Шаповаленко, Олег Іванович; Черевко, Олександр Іванович; Богомолова, Віра Павлівна; Фоміна, Ірина Миколаївна
2006Основы рационального питания. Пособие для детских оздоровительных лагерейЧеревко, Александр Иванович; Крайнюк, Людмила Николаевна; Касилова, Людмила Алексеевна; Крутовой, Жорж Андреевич; Манелова, Людмила Демьяновна; Чуйко, Людмила Алексеевна; Дроменко, Елена Борисовна; Дулуб, Лидия Николаевна
2006Органічна хімія. Навчальний посібник. Ч. 2. Гетерофункціональні похідні та гетероциклічні сполукиКравченко, Е.Ф.; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2006Технологія продукції харчових виробництв. Навчальний посібникПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гурський, Петро Васильович; Тіщенко, Леонід Миколайович
2006Фінанси підприємств. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахВласова, Наталія Олексіївна; Круглова, Олена Анатоліївна; Безгінова, Любов Іванівна
2006Технологія кондитерських виробів. Навчальний-методичний посібник для самостійного вивчення курсу.Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна
2006Економічна історія. Навчальний посібникУшакова, Наталія Григорівна; Зарецька, Лілія Миколаївна
2006Економетрія. Конспект лекцій.Філіпенко, Олена Михайлівна; Тімченко, Ольга Дмитрівна
2006РекламаСиницина, Галина Анатоліївна; Мітяєва, Тетяна Леонідівна; Лутай, Ольга Миколаївна
2007Михаил Иванович Беляев (1938 – 1991 гг.)Нестерович, Раиса Ивановна; Нестерович, Роман Викторович
2007Менеджмент підприємств галузі: методичні вказівки до семінарських і практичних занять для студентів спеціальності 7.091707 «Технологія зберігання, консервуваннята переробки м’яса»Ткачова, Світлана Сергіївна; Ткаченко, Ольга Петрівна
2007Правове регулювання сфери охорони здоров’я людей, тварин, рослин в Європейському Союзі та в УкраїніГубський, Сергій Михайлович; Іншин, Михайло Іванович; Мироненко, Тетяна Євгенівна; Клюєв, Олександр Миколайович; Куліш, Анатолій Миколайович; Попович, Євген Миколайович; Таранушич, Сергій Васильович; Шопіна, Ірина Миколаївна; Якимов, Генадій Олександрович