Просмотр собрания по группе - Заголовки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 1801  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Advantages of using moodle platform in teaching «english for professional communication»Борисова, Аліна Олексіївна; Бєлікова, Ольга Федорівна; Колесник, Аліна Олексіївна; Мануєнкова, Олена Олегівна; Borysova, Alina; Belikova, Olga; Kolesnyk, Alina; Manuyenkova, Olena
2017Analysis of the market of sauces production and consumption in the world and UkraineBurinov, D.; Chervonyi, V.; Arkhypova, V.
2015Analytical characteristics of modern processes water treatmentДейниченко, Григорій Вікторович; Мазняк, Захар Олександрович; Гузенко, Василь Володимирович; Даниленко, Володимир Олександрович; Deynichenko, Gregory; Mazniak, Zakhar; Guzenko, Vasiliy; Danilenko, Vladimir
2014ARGUMENTATION OF EMULSIFIER PART IN THE RECIPE OF FOAM AND EMULSION DAIRY PRODUCTS CONTAINING VEGETABLE FATSОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна
2015Biological value of boiled sausage with blood colouring agentКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2017Choice of technical equipment for manufactureing extracts from citrus residuesBorysova, A.; Guzenko, V.; Malaman, Hamid
2017Color formation in products from fruits and vegetables during their processing. MonographБорисова, Аліна Олексіївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Черевко, Олександр Іванович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Cherevko, O.I.; Dubinina, A.A.; Mykhailov, V.M.; Shcherbakova, T.V.; Khatskevych, Y.M.; Lenert, S.O.; Borysova, A.O.
2015Cryogenic technology of fine-dispersed powdered additives from topinambourПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Борисова, Аліна Олексіївна; Балабай, Катерина Сергіївна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskaya, Viktoriya; Bessarab, Alexandr; Borysova, Alina; Balabai, Katerina
10-мар-2015Cпосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залмавич; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Обозна, Маргарита Василівна
2016Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generationPavlyuk, R.; Pogarskaya, V.; Radchenko, L.; Tauber, R.; Timofeeva, N.
2016Determination of Ascorbic Acid Amount in Gelatin Aqueous Solutions by Galvanostatic Coulometry Using Electrogenerated BromineЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Железняк, Зінаїда Валеріївна
2015Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated methodДемидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Демидов, Ігор Миколайович
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Аксьонова, Олена Федорівна
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2017Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residuesAbdalkreem, Hatim Zgheel; Kolesnyk, A.; Guzenko, V.
2014Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive productsКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга
2017Economic aspects of pocessing technology improvement in food productionManina, L.; Stetsenko, V. ; Salov, O.
2015Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer moduleПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович
2016Elaboration of new method of deep processing of carotene-containing raw materials into nanoadditives with the use of cryogenic freezing and fine-dispersed grindingPogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida; Stukonozhenko, Tetyana