Просмотр собрания по группе - Заголовки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 21 по 40 из 2233 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2017Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residuesAbdalkreem, Hatim Zgheel; Kolesnyk, A.; Guzenko, V.
2018Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technologyЛабазов, Максим Іванович; Інютіна, Яна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович
2014Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive productsКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга
2017Economic aspects of pocessing technology improvement in food productionManina, L.; Stetsenko, V. ; Salov, O.
2015Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer moduleПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович
2016Elaboration of new method of deep processing of carotene-containing raw materials into nanoadditives with the use of cryogenic freezing and fine-dispersed grindingPogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida; Stukonozhenko, Tetyana
2016Elaboration of the new method of the melt cheese products manufacturing without salts-smelters using cryomechanolysisPavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Yurieva, Olga; Skripka, Lidia; Abramova, Tatyana
2010English topics. Навчальний посібникБорисова, Аліна Олексіївна; Архипова, Вікторія Олександрівна; Власенко, Ельвіра Анатоліївна; Мануєнкова, Олена Олегівна; Обозна, Олена Валентинівна
2015English for economists = Англійська для економістів. Навч.-метод. посібникБорисова, Аліна Олексіївна; Архипова, Вікторія Олександрівна; Муравйова, Олена Миколаївна; Бєлікова, Ольга Федорівна
2016English for management and marketing. Навчально-методичний посібникБорисова, Аліна Олексіївна; Архипова, Вікторія Олександрівна; Муравйова, Олена Миколаївна; Бєлікова, Ольга Федорівна
2017English for Restaurant and CateringУдовенко, Інна Володимирівна; Подворна, Людмила Анатоліївна; Ков'ях, Ігор Іванович
2015English for Restaurant and Catering =Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства). Навчальний посібникУдовенко, Інна Володимирівна; Подворна, Людмила Анатоліївна; Ков’ях, Ігор Іванович
2011English for students of economics, accounting and management. Методичні вказівки та контрольні завданняАрхипова, Вікторія Олександрівна; Муравйова, Олена Миколаївна
2013English for students of equipment and technical service. Методичні вказівки та контрольні завданняКондратенко, Марина Віталіївна; Муравйова, Олена Миколаївна; Обозна, Олена Володимирівна; Крупей, Михайло Іванович
2012English for students of process engeneering and merchandise expertising. Методичні вказівки та контрольні завданняАрхипова, Вікторія Олександрівна; Муравйова, Олена Миколаївна
2014English. Навчально-методичний посібникБорисова, Аліна Олексіївна; Ков’ях, Ігор Іванович; Мануєнкова, Олена Олегівна
2015Enterprise information strategy: approaches to the essence determination.Пічугіна, Тетяна Сергіївна; Забродська, Любов Давидівна; Забродська, Ганна Іванівна; Шарапова, Олена Михайлівна; Pichuhina, Tatiana; Zabrodska, Lubov; Zabrodska, Наnna; Sharapova, Elena
2016Exploring the processes of cryomechanodestruction and mechanochemistry when devising nanotechnologies for the frozen carotenoid plant supplementsPogarska, V.; Pavlyuk, R.; Timofeyeva, N.; Bilenko, L.; Stukonozhenko, T.
2017Features of preparing foreign students in engineering food industryFoshchan, A.; Chervonyi, V.; Novruzov, A.