Просмотр собрания по группе - Заголовки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 5 по 24 из 2062 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Biological value of boiled sausage with blood colouring agentКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2017Choice of technical equipment for manufactureing extracts from citrus residuesBorysova, A.; Guzenko, V.; Malaman, Hamid
2017Color formation in products from fruits and vegetables during their processing. MonographБорисова, Аліна Олексіївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Черевко, Олександр Іванович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Cherevko, O.I.; Dubinina, A.A.; Mykhailov, V.M.; Shcherbakova, T.V.; Khatskevych, Y.M.; Lenert, S.O.; Borysova, A.O.
2017Conceptualization of accounting and analytical provision of managing modern enterpriseБочуля, Тетяна Володимирівна; Коробкіна, Ірина Сергіївна; Кваша, Ольга Олександрівна; Bochulia, Tetiana; Kvasha, Olga; Korobkina, Irina; Olhova, Polina; Ольхова, Поліна Володимирівна
2015Cryogenic technology of fine-dispersed powdered additives from topinambourПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Борисова, Аліна Олексіївна; Балабай, Катерина Сергіївна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskaya, Viktoriya; Bessarab, Alexandr; Borysova, Alina; Balabai, Katerina
27-мар-2017Cпосіб виробництва настоянки "Червона Легка" ("Red Light")Головко, Микола Павлович; Олійничук, Сергій Тимофійович; Чехун, Марина Григорівна; Пенкіна, Наталя Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна
11-сен-2017Cпосіб зберігання зрізаних квітів гвоздикиСорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Заплітняк, Євгеній Володимирович; Стрікова, Наталя Олександрівна
10-мар-2015Cпосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залмавич; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Обозна, Маргарита Василівна
2016Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generationPavlyuk, R.; Pogarskaya, V.; Radchenko, L.; Tauber, R.; Timofeeva, N.
2016Determination of Ascorbic Acid Amount in Gelatin Aqueous Solutions by Galvanostatic Coulometry Using Electrogenerated BromineЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Железняк, Зінаїда Валеріївна
2017Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothiesОдарченко, Дмитро Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Абабова, Аліна Геннадіївна; Odarchenko, Dmytro; Sokolova, Evgenia; Aksenova, Elena; Ababova, Alina
2015Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated methodДемидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Демидов, Ігор Миколайович
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Аксьонова, Олена Федорівна
2017Deutsch fur technologen. Teil 1. Методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія"Скриннік, Наталія Анатоліївна
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2017Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residuesAbdalkreem, Hatim Zgheel; Kolesnyk, A.; Guzenko, V.
2018Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technologyЛабазов, Максим Іванович; Інютіна, Яна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович
2014Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive productsКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга
2017Economic aspects of pocessing technology improvement in food productionManina, L.; Stetsenko, V. ; Salov, O.