Просмотр собрания по группе - Заголовки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 8 по 27 из 2400 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Choice of technical equipment for manufactureing extracts from citrus residuesBorysova, A.; Guzenko, V.; Malaman, Hamid
2017Color formation in products from fruits and vegetables during their processing. MonographБорисова, Аліна Олексіївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Черевко, Олександр Іванович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Cherevko, O.I.; Dubinina, A.A.; Mykhailov, V.M.; Shcherbakova, T.V.; Khatskevych, Y.M.; Lenert, S.O.; Borysova, A.O.
2017Conceptualization of accounting and analytical provision of managing modern enterpriseБочуля, Тетяна Володимирівна; Коробкіна, Ірина Сергіївна; Кваша, Ольга Олександрівна; Bochulia, Tetiana; Kvasha, Olga; Korobkina, Irina; Olhova, Polina; Ольхова, Поліна Володимирівна
2018Coulometric determination of L-cystine by oxidation reaction with electrogenerated chlorineБлажиєвський, Микола Євстафійович; Губський, Сергій Михайлович
2015Cryogenic technology of fine-dispersed powdered additives from topinambourПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Борисова, Аліна Олексіївна; Балабай, Катерина Сергіївна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskaya, Viktoriya; Bessarab, Alexandr; Borysova, Alina; Balabai, Katerina
27-мар-2017Cпосіб виробництва настоянки "Червона Легка" ("Red Light")Головко, Микола Павлович; Олійничук, Сергій Тимофійович; Чехун, Марина Григорівна; Пенкіна, Наталя Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна
11-сен-2017Cпосіб зберігання зрізаних квітів гвоздикиСорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Заплітняк, Євгеній Володимирович; Стрікова, Наталя Олександрівна
10-мар-2015Cпосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залмавич; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Обозна, Маргарита Василівна
2016Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generationPavlyuk, R.; Pogarskaya, V.; Radchenko, L.; Tauber, R.; Timofeeva, N.
2018Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structureМазур, Любовь Сергіївна; Лабазов, Максим Ігоревич; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Determination of Ascorbic Acid Amount in Gelatin Aqueous Solutions by Galvanostatic Coulometry Using Electrogenerated BromineЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Железняк, Зінаїда Валеріївна
2017Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothiesОдарченко, Дмитро Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Абабова, Аліна Геннадіївна; Odarchenko, Dmytro; Sokolova, Evgenia; Aksenova, Elena; Ababova, Alina
2015Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated methodДемидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Демидов, Ігор Миколайович
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Аксьонова, Олена Федорівна
2017Deutsch fur technologen. Teil 1. Методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія"Скриннік, Наталія Анатоліївна
2018Deutsch fur technologen. Teil 2. Методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія" з курсу "Іноземна мова професійного спрямування (німецька)"Скриннік, Наталія Анатоліївна
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2017Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residuesAbdalkreem, Hatim Zgheel; Kolesnyk, A.; Guzenko, V.
2018Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technologyЛабазов, Максим Іванович; Інютіна, Яна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович