Просмотр собрания по группе - Заголовки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 13 по 32 из 2074 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generationPavlyuk, R.; Pogarskaya, V.; Radchenko, L.; Tauber, R.; Timofeeva, N.
2016Determination of Ascorbic Acid Amount in Gelatin Aqueous Solutions by Galvanostatic Coulometry Using Electrogenerated BromineЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Железняк, Зінаїда Валеріївна
2017Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothiesОдарченко, Дмитро Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Абабова, Аліна Геннадіївна; Odarchenko, Dmytro; Sokolova, Evgenia; Aksenova, Elena; Ababova, Alina
2015Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated methodДемидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Демидов, Ігор Миколайович
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Аксьонова, Олена Федорівна
2017Deutsch fur technologen. Teil 1. Методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія"Скриннік, Наталія Анатоліївна
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2017Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residuesAbdalkreem, Hatim Zgheel; Kolesnyk, A.; Guzenko, V.
2018Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technologyЛабазов, Максим Іванович; Інютіна, Яна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович
2014Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive productsКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга
2017Economic aspects of pocessing technology improvement in food productionManina, L.; Stetsenko, V. ; Salov, O.
2015Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer moduleПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович
2016Elaboration of new method of deep processing of carotene-containing raw materials into nanoadditives with the use of cryogenic freezing and fine-dispersed grindingPogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida; Stukonozhenko, Tetyana
2016Elaboration of the new method of the melt cheese products manufacturing without salts-smelters using cryomechanolysisPavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Yurieva, Olga; Skripka, Lidia; Abramova, Tatyana
2010English topics. Навчальний посібникБорисова, Аліна Олексіївна; Архипова, Вікторія Олександрівна; Власенко, Ельвіра Анатоліївна; Мануєнкова, Олена Олегівна; Обозна, Олена Валентинівна
2015English for economists = Англійська для економістів. Навч.-метод. посібникБорисова, Аліна Олексіївна; Архипова, Вікторія Олександрівна; Муравйова, Олена Миколаївна; Бєлікова, Ольга Федорівна
2016English for management and marketing. Навчально-методичний посібникБорисова, Аліна Олексіївна; Архипова, Вікторія Олександрівна; Муравйова, Олена Миколаївна; Бєлікова, Ольга Федорівна
2017English for Restaurant and CateringУдовенко, Інна Володимирівна; Подворна, Людмила Анатоліївна; Ков'ях, Ігор Іванович
2015English for Restaurant and Catering =Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства). Навчальний посібникУдовенко, Інна Володимирівна; Подворна, Людмила Анатоліївна; Ков’ях, Ігор Іванович