Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
HDUHT Digital Repository (DSpace-5.4)
Просмотр собрания по группе - Заголовки
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заголовку
по дате выпуска
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
Все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результаты 22 по 41 из 3398
< назад
дальше >
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2016
Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation
Pavlyuk, R.
;
Pogarskaya, V.
;
Radchenko, L.
;
Tauber, R.
;
Timofeeva, N.
2018
Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structure
Мазур, Любовь Сергіївна
;
Лабазов, Максим Ігоревич
;
Дорохович, Антонелла Миколаївна
;
Губський, Сергій Михайлович
2016
Determination of Ascorbic Acid Amount in Gelatin Aqueous Solutions by Galvanostatic Coulometry Using Electrogenerated Bromine
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Губський, Сергій Михайлович
;
Аксьонова, Олена Федорівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Железняк, Зінаїда Валеріївна
2017
Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothies
Одарченко, Дмитро Миколайович
;
Соколова, Євгенія Борисівна
;
Аксьонова, Олена Федорівна
;
Абабова, Аліна Геннадіївна
;
Odarchenko, Dmytro
;
Sokolova, Evgenia
;
Aksenova, Elena
;
Ababova, Alina
2018
Determination of the chemical composition of grape seed powders by CG-MS analysis
Городиська, Городиська Олена Володимирівна
;
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Губський, Сергій Михайлович
2018
Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly
Губський, Сергій Михайлович
;
Добровольська, Олена Владиславівна
;
Аксьонова, Олена Федорівна
;
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Железняк, Зинаїда Валеріївна
;
Gubsky, Sergey
;
Dobrovolska, Olena
;
Aksonova, Olena
;
Evlash, Viktoriya
;
Zheleznyak, Zinaida
2015
Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated method
Демидова, Анастасія Олександрівна
;
Аксьонова, Олена Федорівна
;
Демидов, Ігор Миколайович
2016
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow
Губський, Сергій Михайлович
;
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Шматченко, Наталія Василіївна
;
Аксьонова, Олена Федорівна
2017
Deutsch fur technologen. Teil 1. Методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія"
Скриннік, Наталія Анатоліївна
2018
Deutsch fur technologen. Teil 2. Методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія" з курсу "Іноземна мова професійного спрямування (німецька)"
Скриннік, Наталія Анатоліївна
2017
Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structure
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Губський, Сергій Михайлович
;
Товма, Лідія Федорівна
;
Журавльов, Сергій Володимирович
апр-2017
DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATION
Горальчук, Андрій Богданович
;
Губський, Сергій Михайлович
;
Терешкін, Олег Георгійович
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Товма, Лідія Федорівна
2018
Development of equipment for implementation of the combined process of jerusalem artichoke peeling
Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
;
Горєлков, Дмитро Вікторович
;
Лазуренко, Руслан Сергійович
;
Проценко, Олег Ігорович
;
Dmytrevskyi, Dmytro
;
Horielkov, Dmytro
;
Lazurenk, Ruslan
;
Procenko, Oleg
2017
Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residues
Abdalkreem, Hatim Zgheel
;
Kolesnyk, A.
;
Guzenko, V.
2018
Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technology
Лабазов, Максим Іванович
;
Інютіна, Яна
;
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Губський, Сергій Михайлович
2018
Diploma works. Methodical recommendations for students of the specialty 292 «international economic relations»
Androsova, T.V.
;
Kot, O.V.
;
Chernishova, L.O.
;
Tishenko, O.O.
2014
Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive products
Котляр, Олег Володимирович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Грінченко, Ольга Олексіївна
;
Рябець, Ольга
2017
Economic aspects of pocessing technology improvement in food production
Manina, L.
;
Stetsenko, V.
;
Salov, O.
2015
Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer module
Потапов, Володимир Олексійович
;
Якушенко, Євген Миколайович
2016
Elaboration of new method of deep processing of carotene-containing raw materials into nanoadditives with the use of cryogenic freezing and fine-dispersed grinding
Pogarska, Viktoriya
;
Pavlyuk, Raisa
;
Timofeyeva, Nadiya
;
Bilenko, Leonida
;
Stukonozhenko, Tetyana