Просмотр собрания по группе - Заголовки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 22 по 41 из 3398 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generationPavlyuk, R.; Pogarskaya, V.; Radchenko, L.; Tauber, R.; Timofeeva, N.
2018Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structureМазур, Любовь Сергіївна; Лабазов, Максим Ігоревич; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Determination of Ascorbic Acid Amount in Gelatin Aqueous Solutions by Galvanostatic Coulometry Using Electrogenerated BromineЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Железняк, Зінаїда Валеріївна
2017Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothiesОдарченко, Дмитро Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Абабова, Аліна Геннадіївна; Odarchenko, Dmytro; Sokolova, Evgenia; Aksenova, Elena; Ababova, Alina
2018Determination of the chemical composition of grape seed powders by CG-MS analysisГородиська, Городиська Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2018Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jellyГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Железняк, Зинаїда Валеріївна; Gubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Evlash, Viktoriya; Zheleznyak, Zinaida
2015Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated methodДемидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Демидов, Ігор Миколайович
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Аксьонова, Олена Федорівна
2017Deutsch fur technologen. Teil 1. Методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія"Скриннік, Наталія Анатоліївна
2018Deutsch fur technologen. Teil 2. Методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія" з курсу "Іноземна мова професійного спрямування (німецька)"Скриннік, Наталія Анатоліївна
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2018Development of equipment for implementation of the combined process of jerusalem artichoke peelingДмитревський, Дмитро В’ячеславович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Лазуренко, Руслан Сергійович; Проценко, Олег Ігорович; Dmytrevskyi, Dmytro; Horielkov, Dmytro; Lazurenk, Ruslan; Procenko, Oleg
2017Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residuesAbdalkreem, Hatim Zgheel; Kolesnyk, A.; Guzenko, V.
2018Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technologyЛабазов, Максим Іванович; Інютіна, Яна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович
2018Diploma works. Methodical recommendations for students of the specialty 292 «international economic relations»Androsova, T.V.; Kot, O.V.; Chernishova, L.O.; Tishenko, O.O.
2014Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive productsКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга
2017Economic aspects of pocessing technology improvement in food productionManina, L.; Stetsenko, V. ; Salov, O.
2015Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer moduleПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович
2016Elaboration of new method of deep processing of carotene-containing raw materials into nanoadditives with the use of cryogenic freezing and fine-dispersed grindingPogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida; Stukonozhenko, Tetyana