Просмотр собрания по группе - Заголовки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 79 по 98 из 2400 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysisPavlyuk, V.; Pogarska, R.; Yurieva, O.; Skripka, l.; Abramova, T.
2017The accounting policiy as a tool for business creditworthiness managementКрутова, Анжеліка Сергіївна; Krutova, Angelica
июл-2015The capital of the enterprise as an object of accounting and analysis: the substance and subcategoriesKaschena, Natalia; Chmil, Hanna
2017The carotenoid "Sunroll" buns vitaminized by natural nanoadditives for healthful nutritionПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Pavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Maximova, Nadiya; Balabai, Katerina; Loseva, Svitlana; Kotuyk, Тatyana
2016The development of cryogenic method of deep treatment of inulin-containing vegetables (topinambour) and obtaining of prebiotics in the nanopowders formPavlyuk, Raisa; Pavlyuk, Vadim; Pogarska, Viktoriya; Balabai, Katerina; Loseva, Svetlana
2016The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplementsPavlyuk, R.; Pogarska, V.; Balabai, K.; Pavlyuk, V.; Kotuyk, T.
2017The impact of cryogenic freezing and non-enzymatic catalysis on destruction of inulin-proteic nanocomlexes of topinambour to monomersПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Balabai, Katerina; Loseva, Svitlana
2015The influence of aesthetic properties of product packaging on consumers’ preferencesЛетута, Тетяна Миколаївна; Гасанова, Анна Едуардівна; Григорець, Дмитро Олегович
2016The influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologiesPavlyuk, K.; Pogarska, V.; Kotuyk, T.; Pogarskiy, A.; Loseva, S.
2016The mechanism of forming trading enterprises’ marketing potentialБубенець, Ірина Георгіївна; Козуб, Вікторія Олександрівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Артеменко, Станіслав Вікторович; Bubenets, Iryna; Kozub, Victoria; Artemenko, Victor; Artemenko, Stanislav
2015The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristicsПавлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Каплун, Олена Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskiy, Aleksey; Caplun, Helena; Borysova, Alina; Loseva, Svetlana
2016The new method of processing of carotene-containing vegetables for the production of nanoproducts using combi-steamers and fine-dispersed comminutionPavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Radchenko, Ludmila; Tauber, David; Timofeyeva, Nadiya; Kotuyk, Тatyana
2015The problems of the enterprises' financial securityКрутова, Анжеліка Сергіївна; Ставерська, Тетяна Олександрівна; Шевчук, Ірина Львівна; Krutova, Angelica; Staverskaya, Tatyana; Shevchuk, Iryna
2017The role of listening comprehension in teaching foreign languages in a non-language higher educational establishmentБорисова, Аліна Олексіївна; Borysova, Alina; Архипова, Вікторія Олександрівна; Arkhypova, Victoria; Колесник, Аліна Олексіївна; Kolesnyk, Alina; Мануєнкова, Олена Олегівна; Manuyenkova, Olena
2017The role of terminology in the professional activity of the restaurants specialistsYurovsky, V.; Dmytrevskyi, D.
2014THE STUDY OF SURFACE-ACTIVE AGENTS’ IMPACT ON THE STRENGTH OF INTERFACIAL ADSORPTION LAYERSКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна
2017The study of technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milk-vegetable mincesKhodos, L.; Yudina, T.; Nazarenko, I.
2017Trends in improving and developing new technologies and equipment for grain storege and production of mixed foddersZlatibor, Milic; Letuta, T.; Gasanova, A.; Makarova, I.
2017Use of convection steamers in restaurant householdsDmytrevskyi, D.; Manuyenkova, O.; Mazen, Hussain
2015Use of dihydroquercetine in alcohol-free beveragesМихайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Mykhailov, Valeriy; Mayak, Olga; Sardarov, Aziz