Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 12.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"Добровольська, Олена Владиславівна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"Добровольська, Олена Владиславівна
2016Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія. Методичні вказівки та індивідуальні завдання з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Упатова, Олена Іванівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2013Технології полісахаридів у харчовій промисловості. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки: 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Євлаш, Вікторія Владленівна; Самойленко, Сергій Олексійович
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Аксьонова, Олена Федорівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2012Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу. Метод. вказів. до самост. роботи та виконання лабор. та навчально-дослідницьких робіт з дисципліни для студ. денн. та заочн. форм навч. напр. підгот. 6.051701 " Харчові технології та інженерія " піднапряму "Харчові технології"Добровольська, Олена Владиславівна; Отрошко, Наталя Олександрівна
2013Хімія харчових речовин. Метод. вказів. для самостійної підгототовки та виконання контр. робіт для студентів, що навчаються за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом " Техїнологія харчування"Євлаш, Вікторія Владленівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Отрошко, Наталія Олександрівна
2012Харчова хімія. Метод. вказ. для самост. підгот та викон. електронної лабор. роботи за темою " Мінеральні речовини " для студ. ден. та заочн. форми навчання освітньо-кваліф. рівня " бакалавр" напр. підгот. 1401 "Сфера обслуговування", спец. 6.140100 "Готельно-ресторанна справа"Кузнецова, Тетяна Олегівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2012Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності „Технологія харчування”Самойленко, Сергій Олексійович
2013Харчова хімія. Метод. вказів. для самост. підгот. та викон. контрольних робіт для студентів, що навчаються за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія"Евлаш, Вікторія Владленівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна