Тези доповідей Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 84
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017ВИЗНАЧЕННЯ АКТИВНОСТІ ВОДИ В ХАРЧОВИХ СИСТЕМАХГубський, Сергій Михайлович; Дьяков, Олександр Георгійович
2017Ефективність систем управління сферою харчуванняЯцун, Леонід Миколайович; Михайлова, Олена Валентинівна
2017Методологічні підходи до формування національної політики харчування населенняЯцун, Леонід Миколайович
2017Определение и анализ технологий замеса тестаИвженко, Александр Васильевич; Янаков, Валерій Петрович; Lange, O.
2017Коефіцієнт тертя гранульованого жому морквиБуденко, Сергій Федорович; Червоткіна, Олександра Олександрівна; Ялпачик, Володимир Федорович
2017Перспективы развития аграрного производства в азербайджанской республикеГусейнов, Анар Ариф оглы; Юсифов, Эльтуран Джахад оглы
2017Перспективи просування стратегії біофортифікації у світіЮдічева, Ольга Петрівна
2017Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукціїГапонцева, Оксана Володимирівна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2017Магнитная обработка молока и кисломолочных продуктовШукуров, Иззатулло Хикматиллоевич
2017Проблеми використання методів оптимізації для вдосконалення технологічного обладнання харчових виробництвШтефан, Євген Васильович
2017Переваги використання роторно-вихрових емульсорів для теплової обробки харчових продуктівВорощук, Віктор Ярославович; Шинкарик, М.М.
2017Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіаШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2017Удосконалення робочого органу тістомісильної машини періодичної дії типу А2-ХТ-3БМельников, К.О.; Шевченко, О.С.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
2017Модернізація процесу варення формованих кулінарних виробів та апарат для його реалізаціїШевченко, Андрій Олександрович; Козін, С.М.
2017Харківський державний університет харчування та торгівлі: від витоків комерційної освіти до сучасного європейського вишуМіносян, Андрій Сергійович; Петренко, Наталія Володимирівна; Черевко, Олександр Іванович
2017Удосконалення безрефлекторного ІЧ-випромінювача для сушарок рослинної сировиниЗагорулько, Андрій Миколайович; Кіптела, Людмила Василівна; Черевко, Олександр Іванович
2017Модернізація апарата для кип'ятіння суслаУдодов, Сергій Олександрович; Федоренко, Е.С.
2017Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типуДіхтярь, А.М.; Федак, Наталія Василівна; Старицький, О.С.
2017Переваги використання теплових насосів у харчовій промисловостіПолещук, Ю.В.; Пронькін, Ю.В.; Удовенко, Олег Олександрович
2017Напрями зберігання зерна в охолодженому станіТроєкурова, Віта Олександрівна ; Філіпенко, Дмитро Вікторович; Чурсінов, Юрій Олексійович
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 84