Тези доповідей Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 169
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technologyЛабазов, Максим Іванович; Інютіна, Яна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуШматченко, Наталія Василіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2016Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном СЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федірівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Юрченко, Олег Іванович
2016Контроль загального вмісту йоду в сушених водоростях методом кулонометріїНікітін, Сергій Васильович; Чорнобай, Юлія Василівна; Губський, Сергій Михайлович
2017Молекулярно-динамическое моделирование ассоциации тропоколлагенаВовчинський, Ігор Сергійович; Філатов, Ярослав Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Фощан, Андрій Леонтійович; Губський, Сергій Михайлович; Калугін, Олег Миколайович
2017Использование формата вычисляемых документов (CDF) в учебном процессеГубський, Сергій Михайлович; Горальчук, Андрій Богданович
2017Узгодження результатів методів AAS і ICP-AES для визначення Na, К, Ca та Mg у продуктах переробки молочної сироваткиГубський, Сергій Михайлович; Юрченко, Олег Іванович; Волкова, Анастасія Сергіївна
2017Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідженняГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна
2017Мониторинг содержания натрия, калия, кальция и магния в продуктах переработки молочной сывороткиВолкова, Анастасія Сергіївна; Юрченко, Олег Іванович; Титова, Надія Петрівна; Губський, Сергій Михайлович
2017ВИЗНАЧЕННЯ АКТИВНОСТІ ВОДИ В ХАРЧОВИХ СИСТЕМАХГубський, Сергій Михайлович; Дьяков, Олександр Георгійович
2017Ефективність систем управління сферою харчуванняЯцун, Леонід Миколайович; Михайлова, Олена Валентинівна
2017Методологічні підходи до формування національної політики харчування населенняЯцун, Леонід Миколайович
2017Определение и анализ технологий замеса тестаИвженко, Александр Васильевич; Янаков, Валерій Петрович; Lange, O.
2017Коефіцієнт тертя гранульованого жому морквиБуденко, Сергій Федорович; Червоткіна, Олександра Олександрівна; Ялпачик, Володимир Федорович
2017Перспективы развития аграрного производства в азербайджанской республикеГусейнов, Анар Ариф оглы; Юсифов, Эльтуран Джахад оглы
2017Перспективи просування стратегії біофортифікації у світіЮдічева, Ольга Петрівна
2017Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукціїГапонцева, Оксана Володимирівна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2017Магнитная обработка молока и кисломолочных продуктовШукуров, Иззатулло Хикматиллоевич
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 169