Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1065
Title: Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок
Authors: Пілюгіна, Інна Сергіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Шматченко, Наталля Сергіївна
Губський, Сергій Михайлович
Keywords: антиоксидант
мармалад
кластерний аналіз
Issue Date: 2016
Publisher: НУХТ
Citation: Пілюгіна І.С. Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок / І.С. Пілюгіна, М.В. Артамонова, Н.В. Шматченко, С.М. Губський // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». – К.: НУХТ, 2016. – с. 159-163.
Abstract: Метою цієї роботи було визначення АОЄ дрібнодисперсних рослинних добавок, обумовлених водорозчинними антиоксидантами, такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо, та мармеладно-пастильних виробів з використанням цих рослинних кріодобавок. Для оцінки антиоксидантних властивостей виробів використовували дані методу кулонометричного титрування з електрогенерованим бромом.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1065
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016_09_НУХТ.pdf2,26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.