Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1089
Title: Біологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Authors: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Горбань, Віктор Григорович
Артеменко, Віктор Станіславович
Серік, Максим Леонідович
Цибань, Лілія Степанівна
Keywords: хімічний склад
ферменти
вуглеводи
обмін речовин
ліпіди
водорозчинні та жиророзчинні вітаміни
біосинтез
властивості
Issue Date: 2011
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Біологічна хімія: опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад.: Н.В.Дуденко, Л.Ф. Павлоцька, В.Г. Горбань, В.С. Артеменко, М.С. Серік, Л.С. Цибань; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі.- Х: ХДУХТ, 112 с.
Abstract: Опорний конспект розраховано на студентів технологічних та товарознавчих факультетів економічних вузів та вузів харчової промисловості, споживчої кооперації та економічних, які готують спеціалістів для галузі харчування, виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. Опорний конспект складено у відповідності до програм курсу „Біологічна хімія”.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1089
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники (КХМГХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.