Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1114
Название: English for Restaurant and Catering =Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства). Навчальний посібник
Авторы: Удовенко, Інна Володимирівна
Подворна, Людмила Анатоліївна
Ков’ях, Ігор Іванович
Ключевые слова: аглійська мова
культура мовлення
професійне мовлення
практичні завдання
ресторанне господарство
навчальні тексти
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Удовенко, І. В. English for Restaurant and Catering = Англійський для спеціалістов сфери ресторанного господарства: навчальний посібник / І.В. Удовенко, Л.А. Подворна, І.І. Ков'ях; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2015. – 201с. – Англ.
Краткий осмотр (реферат): Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних Інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1114
Располагается в коллекциях:Монографії та навчальні посібники (КІМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
посnglish for restaurant and catering.pdf9,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.