Статті Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 32
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіховогоГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
2017Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердженняГоральчук, Горальчук; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Elaboration of the new method of the melt cheese products manufacturing without salts-smelters using cryomechanolysisPavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Yurieva, Olga; Skripka, Lidia; Abramova, Tatyana
2016Elaboration of new method of deep processing of carotene-containing raw materials into nanoadditives with the use of cryogenic freezing and fine-dispersed grindingPogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida; Stukonozhenko, Tetyana
2016The new method of processing of carotene-containing vegetables for the production of nanoproducts using combi-steamers and fine-dispersed comminutionPavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Radchenko, Ludmila; Tauber, David; Timofeyeva, Nadiya; Kotuyk, Тatyana
2016The development of cryogenic method of deep treatment of inulin-containing vegetables (topinambour) and obtaining of prebiotics in the nanopowders formPavlyuk, Raisa; Pavlyuk, Vadim; Pogarska, Viktoriya; Balabai, Katerina; Loseva, Svetlana
2013Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Хоменко, А.В.; Кострова, К.В.
2015Розробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Л.О.; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Гасанова, Анна Едуардівна; Абрамова, Т.С.; Коломiєць, Т.М.
2015Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Каплун, О.А.; Лосєва, Світлана Михайлівна
2015Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus)Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна
2014Разработка функциональных оздоровительных нанонапитков на основе молочной сывороткиПавлюк, Раиса Юрьевна; Погарская, Виктория Вадимовна; Абрамова, Т.С.; Берестовая, Аделина Анатольевна; Лосева, Светлана Михайловна
2013Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировиниПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
2015Розробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азотуПавлюк, Раїса Юріївна; Бессараб, О.С.; Погарська, В.В.; Балабай, К.С.; Лосєва, С.М.
2014Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікаціїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, О.С.; Балабай, К.С.; Борисова, Аліна Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2016Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysisPavlyuk, V.; Pogarska, R.; Yurieva, O.; Skripka, l.; Abramova, T.
2016Exploring the processes of cryomechanodestruction and mechanochemistry when devising nanotechnologies for the frozen carotenoid plant supplementsPogarska, V.; Pavlyuk, R.; Timofeyeva, N.; Bilenko, L.; Stukonozhenko, T.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 32