Статті Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 112
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотинСефіханова, Катерина Анатоліївна
2013СОВРЕМЕННЫЕ ПРИНЦИПЫ ИНТЕГРАЦИИ НАУКИ, ОБРАЗОВАНИЯ И ПРАКТИКИ В СИСТЕМЕ НТАНемченко, Алла Семенівна; Назаркіна, Вікторія Микалаївна; Губський, Сергій Михайлович
2015ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ И ЛЕКАРСТВЕННЫХ СРЕДСТВДеримедвідь, Людмила Віталіївна; Губський, Сергій Михайлович
2014ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ПИЩЕВОЙ ДОБАВКИ «ГЕМОВИТАЛ» У ЛИЦ С ЖЕЛЕЗОДЕФИЦИТНЫМИ СОСТОЯНИЯМИДеримедвідь, Людмила Віталіївна; Евлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович
2014ИССЛЕДОВАНИЕ АСПЕКТОВ ПОВЕДЕНИЯ ПРОВИЗОРА В ПРОЦЕССЕ ОКАЗАНИЯ ФАРМАЦЕВТИЧЕСКОЙ ПОМОЩИГубський, Олександр Сергійович; Губський, Сергій Михайлович; Деримедвідь, Людмила Віталіївна
2015ИССЛЕДОВАНИЕ ПОДХОДОВ ПО ОРГАНИЗАЦИИ ФАРМАЦЕВТИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ В СТРАНАХ МИРАГубський, Олександр Сергійович; Губський, Сергій Михайлович; Деримедвідь, Людмила Віталіївна
2017Комбіновані молочно-рисові йогуртові напої зі збалансованим хімічним складомКопійко, Аліна Василівна; Ткаченко, Наталія Андріївна
2017Перспективи розвитку м'ясорізальних машин на основі узгодження гідродинаміки сировини та процесів її подрібненняБатраченко, Олександр Вікторович
2017Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировиниБандуренко, Галина Михайлівна; Корецька, Ірина Львівна; Левківська, Тетяна Миколаївна
2017Агротехнологічна освіта Таврії: від реального училища до європейського університету - ТДАТУКюрчев, Володимир Миколайович; Скляр, Олександр Григорович; Грицаєнко, Ігор Миколайович
2017Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'ясаКоренець, Юрій Миколайович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2017Особливості зберігання грибів родини гливаБандура, Ірина Іванівна; Каліцинський, С.С.; Кулик, Аліна Степанівна; Сербова, І.О.
2017Вплив добавки йодобілкової на фізико-хімічні показники соусів емульсійного типуБакіров, Мюшфик Панах огли; Головко, Тетяна Миколаївна; Якубян, С.; Япиджи, С.
2017Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочівБабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна
2017Покращення якості виробництва фруктових пастЗагорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Попова, Тетяна Вікторівна
2017Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовцівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Фощан, Андрій Леонтійович; Нікітін, Сергій Васильович; Писаревський, Сергій Васильович; Товма, Лідія Федорівна
2017Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Александров, Олександр Валентинович; Цихановська, Ірина Василівна
2017Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної діїЄвлаш, Вікторія Владленівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Александров, Олександр Валентинович; Цихановська, Ірина Василівна; Гонтар, Тетяна Борисівна
2017Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням маси для формування на основі екструдованого ядра соняшникового насінняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Гурікова, Ірина Миколаївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна
2017Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництваКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, М.М.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 112