Вип. 24. - 2016 (тех.) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Установлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олійДемидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Кіндрашина, Аліна Сергіївна; Березка, Тетяна Олександрівна
2016Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих масКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2016Сучасні технічні рішення проблемних питань очищення слизових та шерстних субпродуктівАфукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Носков, О.С.
2016Застосування мікроскопічного методу для дисперсійного аналізу харчових порошківПогожих, Микола Іванович; Павлюк, Ігор Миколайович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Затула, Аліна Валентинівна
2016Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвильПостнов, Геннадій Михайлович; Шипко, Ганна Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна
2016Якість і безпечність алкогольних напоїв та рекомендації щодо їх визначенняОсипенко, Олексій Панасович; Баранов, Володимир Іванович; Ковальов, Олександр Володимирович; Осипенко, Вячеслав Олексійович; Бабко, Євген Миколайович; Якобчук, Роман Леонідович
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2016Інтенсифікація апаратів для виробництва сушених напівфабрикатів із плодово-ягідної сировиниКіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович
2016Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовомуАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2016Розробка рекуперативного теплообмінного пристрою для екструдера з переробки харчової сировиниПотапов, Володимир Олексійович; Білий, Дмитро Володимирович
2016Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахарид-білкових нанокомплексів під час переробки топінамбураПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович
2016Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Скрипка, Лідія Іванівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторіДейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Левченко, Любомир Васильович
2016Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із нихДюкарева, Галина Іванівна; Дуб, Володимир Васильович; Дуб, Ангеліна Вікторівна
2016Метод глибокої переробки каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням обладнання нового поколінняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Таубер, Роман Давід; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Котюк, Тетяна Валеріївна
2016Виробництво рослинного замінника молокаД’яконова, Анжела Костянтинівна; Степанова, Вікторія Сергіївна
2016Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній форміПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович
2016Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1Потапов, Володимир Олексійович; Костенко, Станіслав Миколайович
2016Перспективність використання фітоекстрактів у виробництві льодяникової карамеліСавченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Гаврик, Марія Валеріївна
2016Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31