Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1162
Название: Технологія отримання залізовмісних комплексів на основі глюкану гливи звичайної (pleurotus ostreatus)
Авторы: Черно, Наталія Кирилівна
Озоліна, Софія Олександрівна
Нікітіна, Олександра Валеріївна
Ключевые слова: технологія
комплекс
залізо
глюкан
глива звичайна
залізодефіцитні стани
technology
complex
iron
glucan
Pleurotus ostreatus
iron deficiency
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черно Н.К. Технологія отримання залізовмісних комплексів на основі глюкану гливи звичайної (pleurotus ostreatus) / Н.К. Черно, С.О. Озоліна, О.В. Нікітіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.7-18. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Технологія складається з двох етапів: вилучення глюкану з гливи і одержання залізовмісного комплексу. Полісахарид екстрагують 3% розчином лугу протягом 4 год. Залізовмісний комплекс отримують суміщенням розчину ферум (ІІІ) хлориду з концентрацією Fe 3+ 0,075% з 0,150% розчином глюкану в масовому співвідношенні 1,00:2,00 при 98…100°С, рН = 11,5.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1162
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.1.pdf350,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.