Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1163
Title: Використання дисахариду фруктози під час виробництва мафінів із начинкою дієтичного призначення
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Горзей, Олена Володимирівна
Мурзін, Андрій Вадимович
Keywords: цукровий діабет
сахароза
фруктоза
ефективна в’язкість
вільна та зв’язана волога
pancreatic diabetes
sucrose
fructose
effective viscosity
bound and free moisture
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дорохович А.М. Використання дисахариду фруктози під час виробництва мафінів із начинкою дієтичного призначення / А.М. Дорохович, О.В. Горзей, А.В. Мурзін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C. 19-27. – ISSN 2312-3990
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Установлено можливість раціонального використання фруктози під час виробництва фруктової начинки для мафінів дієтичного призначення. Шляхом багатофакторного планування експерименту визначено оптимальне співвідношення рецептурних компонентів: яблучного пюре та фруктози. Досліджено реологічні властивості драглеподібної начинки на основі сахарози та фруктози. Визначено вміст вільної та зв’язаної вологи в начинках.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1163
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.2.pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.