Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1163
Название: Використання дисахариду фруктози під час виробництва мафінів із начинкою дієтичного призначення
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Горзей, Олена Володимирівна
Мурзін, Андрій Вадимович
Ключевые слова: цукровий діабет
сахароза
фруктоза
ефективна в’язкість
вільна та зв’язана волога
pancreatic diabetes
sucrose
fructose
effective viscosity
bound and free moisture
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дорохович А.М. Використання дисахариду фруктози під час виробництва мафінів із начинкою дієтичного призначення / А.М. Дорохович, О.В. Горзей, А.В. Мурзін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C. 19-27. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Установлено можливість раціонального використання фруктози під час виробництва фруктової начинки для мафінів дієтичного призначення. Шляхом багатофакторного планування експерименту визначено оптимальне співвідношення рецептурних компонентів: яблучного пюре та фруктози. Досліджено реологічні властивості драглеподібної начинки на основі сахарози та фруктози. Визначено вміст вільної та зв’язаної вологи в начинках.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1163
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.2.pdf1,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.