Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1164
Название: Дослідження процесу сушіння плодоовочевих вичавків у вібраційній вакуумній сушарці
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Сардаров, Азіз Мурадович
Шершньов, Геннадій Геннадійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Ключевые слова: концентровані продукти
плодоовочева сировина
вібрація
сушіння
concentrated products
fruit and vegetable raw materials
vibration
drying
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження процесу сушіння плодоовочевих вичавків у вібраційній вакуумній сушарці / В.М. Михайлов, О.А. Маяк, А.М. Сардаров, Г.Г. Шершньов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.199-205.- ІSSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено процес сушіння плодоовочевих вичавків в умовах вібрації під вакуумом. Розглянуто способи виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини та конструкцію вібраційної вакуумної сушарки для плодоовочевих вичавків, що використовуються в процесі виробництва роздільних концентратів. Розраховано реологічний критерій Рейнольдса, аналіз якого дозволив визначити раціональні режими віброобробки вичавків
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1164
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.1.pdf781,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.