Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1165
Название: Вплив процесів механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами плодів під час розробки нанотехнологій
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Каплун, Олена Анатоліївна
Погарський, Олексій Сергійович
Тельонков, Олександр Євгенович
Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
Ключевые слова: неферментативний каталіз-механоліз
нанокомплекси гетерополісахаридів
нанотехнології
пектинові речовини
оздоровчі продукти
non-enzymatic catalysis
mechanolysis
Nanocomplexes of heteropolysaccharides
nanotechnology
pectin compounds
healthful products
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вплив процесів механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами плодів під час розробки нанотехнологій / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, О.А. Каплун та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 28-45. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вплив процесів неферментативного каталізу-механолізу за дрібнодисперсного подрібнення на активацію неактивних форм важкорозчинних нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами та їх трансформацію в розчинну наноформу під час переробки яблук та абрикосів термооброблених (або заморожених) у нанопюре. Установлено, що відбувається активація й більш повне вилучення пектинових речовин у вільний стан (у 3,9…5,0 разів).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1165
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.3.pdf396,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.