Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1166
Название: Технологія мусів промислового виробництва
Авторы: Мряченко, Наталія Вікторівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Ключевые слова: мус
пшеничний крохмаль
рецептурний склад
технологія виробництва
mousse
wheat starch
formulation
production technology
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мряченко, Н.В. Технологія мусів промислового виробництва / Н.В. Мряченко, С.Л. Юрченко. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 46-57. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Представлено рецептурний склад і методологію системного підходу виробництва мусів, отриманих індустріальним способом. Досліджено органолептичні, мікробіологічні та токсичні показники якості розроблених мусів, які підтвердили можливість створення продукції з тривалим строком зберігання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1166
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.4.pdf286,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.