Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1166
Title: Технологія мусів промислового виробництва
Authors: Мряченко, Наталія Вікторівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Keywords: мус
пшеничний крохмаль
рецептурний склад
технологія виробництва
mousse
wheat starch
formulation
production technology
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мряченко, Н.В. Технологія мусів промислового виробництва / Н.В. Мряченко, С.Л. Юрченко. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 46-57. – ISSN 2312-3990
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Представлено рецептурний склад і методологію системного підходу виробництва мусів, отриманих індустріальним способом. Досліджено органолептичні, мікробіологічні та токсичні показники якості розроблених мусів, які підтвердили можливість створення продукції з тривалим строком зберігання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1166
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.4.pdf286,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.