Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1167
Название: Активація важкорозчинних білок-хітинових нанокомплексів грибів шампіньйонів із використанням неферментативного каталізу
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Ключевые слова: шампіньйони
дрібнодисперсні добавки
неферментативний каталіз
білок-хітинові нанокомплекси
кріомеханодеструкція
механоактивація
mushrooms
fine-dispersed additives
non-enzymatic catalysis
protein-chitin nanocomplexes
cryomechanodestruction
mechanoactivation
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк, Р.Ю. Активація важкорозчинних білок-хітинових нанокомплексів грибів шампіньйонів із використанням неферментативного каталізу / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Т.С. Маціпура та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 57-74. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено нанотехнології дрібнодисперсних добавок із шампіньйонів з унікальними характеристиками із застосуванням процесів кріомеханодеструкції та механоактивації. Вивчено активацію важкорозчинних білок-хітин-мінеральних нанокомплексів шампіньйонів з використанням неферментативного каталізу. Установлено, що при цьому відбувається вивільнення білка з нанокомплексів (на 65...73% вище, ніж у вихідній сировині) та руйнування білка до вільних амінокислот на 65…70%.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1167
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.5.pdf302,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.