Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1168
Название: Аналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого покоління
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Ключевые слова: нетрадиційні борошняні вироби
узагальнена біологічна цінність білка
показник наближення до стандартного білка
expendable diets
protein
biological value
essential amino acids
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Аналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого покоління / О.І.Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.277-288.- ІSSN 232-39-190
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано біологічну цінність білка в раціонах одноразового споживання другого покоління з використанням скорів восьми найголовніших незамінних амінокислот та показника наближення білка в раціоні до ідеального. Вибрано найкращі раціони для участі в оптимізації добових раціонів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1168
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.1.pdf281,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.