Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.contributor.authorЗапаренко, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.date.accessioned2016-12-30T08:55:27Z-
dc.date.available2016-12-30T08:55:27Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого покоління / О.І.Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.277-288.- ІSSN 232-39-190ru_RU
dc.identifier.issn232-39-190-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1168-
dc.description.abstractПроаналізовано біологічну цінність білка в раціонах одноразового споживання другого покоління з використанням скорів восьми найголовніших незамінних амінокислот та показника наближення білка в раціоні до ідеального. Вибрано найкращі раціони для участі в оптимізації добових раціонів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТ-
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)-
dc.subjectнетрадиційні борошняні виробиru_RU
dc.subjectузагальнена біологічна цінність білкаru_RU
dc.subjectпоказник наближення до стандартного білкаru_RU
dc.subjectexpendable dietsru_RU
dc.subjectproteinru_RU
dc.subjectbiological valueru_RU
dc.subjectessential amino acidsru_RU
dc.titleАналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого поколінняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.1.pdf281,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.