Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1169
Название: Вивчення процесів механохімії під час розробки кріогенної технології нанопорошків із топінамбура з пребіотичними властивостями
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Балабай, Катерина Сергіївна
Павлюк, Вадим Антонович
Ключевые слова: механохімія
кріомеханодеструкція
нанопорошки
топінамбур
кріогенне «шокове» заморожування
пробіотики
mechanochemistry
cryomechanodestruction
Nano powders
topinambour
cryogenic "shock" freezing
probiotics
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вивчення процесів механохімії під час розробки кріогенної технології нанопорошків із топінамбура з пребіотичними властивостями / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, К.С. Балабай, В.А. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 74-90. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено процеси механохімії під час розробки кріогенної технології отримання добавок у формі нанопорошків із топінамбура, яка заснована на глибокій переробці рослинної сировини і включає кріогенне «шокове» заморожування, кріомеханодеструкцію і сушіння. Показано, що комплексна дія вказаних технологічних процесів призводить до більш повного екстрагування із сировини біологічно активних речовин та руйнування біополімерів до мономерів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1169
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.6.pdf314,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.