Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1170
Название: Визначення параметрів першої стадії змішування компонентів на основі термодинамічної системи до стану рівноваги
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Гаврилко, Петро Петрович
Стадник, Ігор Ярославович
Лясота, Оксана Михайлівна
Ключевые слова: система
термодинамічний потенціал
макромолекулярна структура
вологовміст
температура
міжфазова поверхня
міжфазова взаємодія
system
thermodynamic potential
macromolecular structure
moisture content
temperature
interphase surface
interphase reciprocity.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Визначення параметрів першої стадії змішування компонентів на основі термодинамічної системи до стану рівноваги / В.М. Михайлов, П.П. Гаврилко, І.Я. Стадник, О.М. Лясота // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C.206-218.- ІSSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Наведено загальний аналіз результатів експериментальних досліджень із вивчення впливу параметрів та визначення їх ефективності як еволюції термодинамічної системи до стану рівноваги з використанням класичного методу термодинамічних потенціалів. Показано перехід термодинамічної системи з початкового нерівноважного стану до кінцевого рівноважного, який відповідає закінченню процесу змішування компонентів та в кінцевому випадку повинен включати енерговитрати на їх змішування в тісто заданої якості
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1170
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.2.pdf380,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.