Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1172
Название: Дослідження реологічних властивостей харчових гідроколоїдів
Авторы: Страшинський, Ігор Мирославович
Фурсік, Оксана Петрівна
Пасічний, Василь Миколайович
Маринін, Андрій Іванович
Ключевые слова: гідроколоїди
кремнезем
динамічна в’язкість
hydrocolloids
silica
dynamic viscosity
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження реологічних властивостей харчових гідроколоїдів / І.М. Страшинський, О.П. Фурсік, В.М. Пасічний, А.І. Маринін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.288-299.- ІSSN 232-39-190
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Одним з актуальних напрямів розвитку сучасної харчової промисловості є використання гідроколоїдів, які являють собою високомолекулярні сполуки, що розчиняються або набухають у воді. Наведено результати досліджень реологічних характеристик 1%-вих водних розчинів гідроколоїдів, визначено вплив на них нагрівання та використання в складі розчинів добавки Е551 (пірогенного кремнезему марки А300). Установлено, що внесення вказаної добавки як антизлежувача не лише попереджає грудкування харчових гідроколоїдів, але й частково впливає на реологічні характеристики розчинів гідроколоїдів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1172
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.2.pdf484,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.