Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1173
Название: Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристиками
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Погарський, Олексій Сергійович
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
Ключевые слова: нанотехнологія
дрібнодисперсне подрібнення
неферментативний біокаталіз-механоліз
нанокомплекси
біополімери
nanotechnology
fine dispersed grinding
non-enzymatic biocatalysis-mechanolysis
nanocomplexes
biopolymers
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристиками/ Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Т.В. Котюк та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 98-111. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Вперше в міжнародній практиці запропоновано, розроблено і впроваджено у виробництво новий напрям методів і нанотехнологій глибокої переробки рослинної сировини (зернобобових, грибів печериць, каротинвмісних та хлорофілвмісних овочів) у харчові оздоровчі добавки та продукти з рекордними характеристиками. Методи засновані на комплексній дії на сировину паротермічної обробки (або заморожування) та дрібнодисперсного подрібнення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1173
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.8.pdf295,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.